2821
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

115 بازدید | 8 پست

باعرض معذرت بچه ها

اما دو سه هفته اس همش احساس ریزش ادرار میکنم

یعنی قشنگ حسش میکنم اما چونکه هعی میرم دسشویی و خودمو خشک نمیکنم و خیسم، نمیتونم تشخیص بدم که این حس واقعیه یا نه(شایدم گاهی واقعیه گاهی کاذب)

اینم بگم که وسواس دارم ، بخاطر همون نمیدونم اینم یک شکل دیگه از وسواسه یا نه

برعکس نماز هم میخونم و سعی میکنم بیخیال بگیرم اما خیلی سخته

زمانی که سرم گرم چیزیه و حواسم نیست و بی اعتنایی میکنم ،اون حس رو ندارم

حتی زمانی که میرم دسشویی و میام بعد از چند دقیقه دوباره حس ریزش ادرار و پر بودن مثانه بهم دست میده

نمیدونم چیکار کنم.

آها اینم بگم که دو سه هفته پیش ، یکی دوبار سرد و گرم شدم و فکر میکنم از اون موقع حساس شدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عفونت داری

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

باید چیکار کنم تا بهتر شم

دکتر

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

راستشخجالت میکشم 🫣

خجالت نداره