2777
2789
عنوان

عطر بازا

85 بازدید | 8 پست

سمت ما هوا دیگه داره گرم میشه میخوام یه عطر خنک بگیرم عطر خودم شیرین بود زمان سرما میزدم و گرم بود

ولی متاسفانه هزینه انجنانی نمیتونم بدم اولی رو ۲ تومن خریدم این یکی رو بودجه ندارم تا حالا هم عطر خنک نگرفتم نمیدونم چی بگیرم🙁

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.

اسم عطر های قبلی جیه

قبلش دیوان و اوفیلیا و لیبره میزدم

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کودم گرم ترو شیرینه

اوفیلیا ماندگاری و پخش بو و همه چی ۱۰۰

مشابح عطر گودگرله؟

نه اجی اون کجا این کجا اینو من خیلی دوست دارم چون میگرن دارم حساسم به بوهای خیلی شیرین و گرم ولی انقدر بوش خوبه اصلا متوجه نمیشم کلا عطرهایی که توشون چوب صندل و وانیل داشته باشه پخش بوی بالایی دارن

نه اجی اون کجا این کجا اینو من خیلی دوست دارم چون میگرن دارم حساسم به بوهای خیلی شیرین و گرم ولی انق ...

اها من عاشق گودگرلم. هرکسی منو میبنه اول عطرم میپرسه

دلم یک عطر مشابحع گودگرل میخاد حالا از اون عطری ک گفتی میخرم

وجودمی دخترم🧸کاربر هاچبک سه کاربری فعال♻️لبیک یا حسین⬛️