2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیخیال بابا ترامپ عمرا به ایران حمله کنه،همش قمپوز در کردن هست.بی عرضه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

من دو هفته پیش فروشگاه بودم غذا کنسروی خریده بودم ولی همشو تا الان خوردیم 😂😂 دیگه بیخیال شدم هرچه پیش آید خوش آید ما که خندان میرویم

غم انگیز نیست که ادم در جوانی دنبال گور بگردد؟

بله جدی بگیر. کار از محکم کاری عیب نمیکنه. آب دارو بیسکوییت خرما. وسایل پانسمان. چسب. نوشیدنی. لباس. پاوربانک. چراغ قوه. کبریت. هر چی دستت میاد بنداز توش. اینا برای مواقع بحران خوبه. در عجبم از کسایی که شرایط رو انکار میکنن. خیلی عجیبین. کلا یه ساک این مدلی برای مواردی مثل زلزله اینا هم خوبه. همیشه داشته باش

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور