2777
2789

چی میخوای درست کنی ؟

کی میدونه شاید ضریح تو دیگه ندیدم ،کی میدونه شاید من به محرم نرسیدم ،با جنگ میشه کنار بیام ،با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کرببلا نه ،با فقر میشه کنار بیام ،با درد میشه کنار بیام ،ولی نیام تو روضه ها نه ،تو میدونی چقدر از آدما طعنه شنیدم ،تو میدونی برای کربلات جونمو میدم ،از عشق و حالم بگذرم ،از عمر و مالم بگذرم ،نمیگذرم از چای هیئت، کی میدونه شاید تو هم دلت تنگ شده واسم :)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب کاری کردی

حالا چی درست کردی ؟

روزت قبول حق

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

زود نیس

مامان منم شروع کرده

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

ممنون عزیزم مرغ وپلو

به به

خیلی هم زود نیس

نوش جونتون❤️

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز