2777
2789
عنوان

معشوقم برگشت🙄🫢

135 بازدید | 12 پست

دخترا من دیشب با رلم سر بی توجه شدن چند روزش تموم کردم

شماره و عکسا و همه چیشد پاک کرده بودم

انفالو ریموشم کردم

امروز صبح از اینستا دیدم دوتا پست فرستاده

یکیش تام و جری و اون گربه زن بود بالاش نوشته بود وقتی هم شاغلی هم دوست دخترت انتظار توجه داره تام و جری هی از دست سگه فرار میکرد میومد گربه دخترو بوس میکرد

یکیشم یه مرده بود داشت حساب کتاب میکرد بالاش نوشته بود وقتی داری حساب میکنی بدهیاتو ببینی کی میوفتی زندان که یهو دوست دخترت زنگ میزنه میگه چرا توجه نمیکنی بهم

منم نگا کردم پستارو سین زدم چیزی ننوشتم

روزای قبل یکی دوتا پست فرستاده بودم جواب اونارم نداد

به نظرتون یعنی چی رفتارش؟

کار خوبی کردم که جواب ندادم؟

‏ليس كل شيء في القلب يقال، لذلك خلق الله التنهيدة، الدموع، النوم الطويل، الإبتسامة الباردة، ورجفة اليدين

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوندن عزیزم نسبت به این گفتم که کسایی که دوستشون دارید بعد رفتن پیگیرتون میمونن

بخوره تو سرش پیگیریش فقط میخواد خودشو توجیه کنه

‏ليس كل شيء في القلب يقال، لذلك خلق الله التنهيدة، الدموع، النوم الطويل، الإبتسامة الباردة، ورجفة اليدين
اگه دوستش داری باید مثل ی ادم عاقل و بالغ بشینی مطرح کنی مشکلت چیه

دیروز صبح مطرح کردم ازم معذرت خواست شبش زنگ زد با ذوق مثلا سرگرم کنه بعد باز ناپدید شد منم عصبی شدم تموم کردم رابطه رو

ازش توضیح خواستم گفت سرم شلوغه و اینا منم مطمئن شدم ک بهونس

اگ دلت میخواد برگرده ن کار اشتباهی کردی جوابشو ندادیاگ دوس نداری برگردی بهش پس کار درستی کردی

وقتی حتی پیامای قبلیم از اینستا رو جواب نداده این ادم درست نمیشه