2777
2789
عنوان

این چه طرزشهه

171 بازدید | 20 پست

بهم میگه دوست دارم

من گفتم منم

بعد هر بار میاد این 'منم' رو ریپلای میزنه مینویسه منم

خب عزیزم تو گفتی دوست دارم منم جوابتو دادم چرا باز مینویسی منم😐

خب تو نباید بگی منم

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب منم چیه

نباید بگی منم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

هیچ وقت به پسرا نگین دوست دارم😐

بعدش میرن تا از یکی دیگه هم بشنون این حرفو🤦😂

از ما چه مانده غیر از آرزو... turk... اونقدر بحث کردم (تاریخ عضویتم گویای همه چیه) که کاربری عزیزمو از دست دادم😭😂

بگم چی پس ؟😂

بگو جانا سخن از زبان ما میگویی

یا بگو ما بیشتر

یا بگو من ی دور بیشتر

یا بگو منم دوچت دالم جیگررر

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️