2777
2789
عنوان

دخترخالم

70 بازدید | 6 پست

کاش میدونستم چیکار کنم کمتر باهاش مقایسه بشم

این دختر خانوم ناخن کاشت میکنه آرایشش غلیظی فوش میده بددهن هست حتی یه بار خود مامانم بهش گف بیا این ظرفارو جمع کن گف نمیتونم خودت جمع کن

احترام گذاشتن بلد نیست اصلا

هر بی ادبی ک بگی میکنه خلاصه

ولی بین مامانم و خاله هام خیلی محبوبه

این به جهنم اصن بهش کاری ندارم

من نماز میخونم روزه میگیرم آرایش کم میکنم حتی عروسی هم کم میرم به خاطر نامحرم و اینا

و از هر طرف به خصوص از طرف مامانم فوش میخورم که اره دختر فلانی اینجوریه میره میگرده این از شانس منه تو خدا شناس شدی دخترخالت به زور مامانش روزه میگیره اون وقت من به زور بهت میگم روزه نگیر

یکم مثل اون باش یاد بگیر

بعضی وقتا حس میکنم واقعا اونا خیلی بیشتر شانس دارن

تو انتخابت بوده محبوب خدا باشی ،پس برات محبوب بنده های خدا بودن مهم نباشه

بخدا که مهم نیست

اصلا نمیخوام باشه

ولی با حرفای مامانم هر لحظه بغض میکنم بعضی وقتا میگم کاش به جای من یه دختری مثل اون داشت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست داری نظر کیو جلب کنی خدا یا بنده ی خداآینده ی خیلی خوبی داری ان شا اللهزیاد با مادرت بحث نکن

تا وقتی خدا هست بندههاش اصن مهم نیستن

من همهی هدفم درسمه درس میخونم

اون ترک تحصیل کرده از این لحاظ هم باهاش مقایسه میشم

که اره تو خودتو علاف کردی اون چن سال دیگه ازدواح میکنه بهترین زندگی رو رقم میزنه

توهم چشات کور میشه و اینا

بخدا که مهم نیستاصلا نمیخوام باشهولی با حرفای مامانم هر لحظه بغض میکنم بعضی وقتا میگم کاش به جای من ...

میدونم عزیزم متاسفانه مادرت ظاهر بینه وکاری هم نمیشه کرد مهمت راهته که داری درست میری ،انشالله اونم یه روز قدر جواهری مثل تو رو می دونه ،امتحانت اینه انشالله ازپسش خوب بربیایی و پیش خدا روسفید باشی