2777
2789
عنوان

ناامیدی

61 بازدید | 8 پست

هیچ روزنه امیدی نمیبینم، کارم شده فقط تلاش که میدونم هیچ نتیجه ای قرار نیست بده. همه بهم میگن افسرده ای برو مشاور ولی جدای از اینکه پولشو ندارم احساس نمیکنن افسرده باشم من فقط واقعیت ها رو میگم. و خب طبق واقعیت هیچوقت حتی نمیتونم یه سقف بالا سر داشته باشم و... گاهی بهم میگن تو چون بدبین هستی هیچی نمیشی. ولی وقتی شرایط بده مشکل از دید من نیست. بنظرتون واقعا مشکل از منه؟ واقعا ادامه دادن منطقیه؟

سلام

نه منطقی نیست

چون اون منطق میگه تلاش کن خدا هم کمکت میکنه

خدا تو حساب کتابت هست خواهرم که انقدر ناامید هستید؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم🌹

فکرای تو ذهنت و رها کن و با ذهن باز تلاش کن هرچه شد شد درسته اینا واقعیت داره اما وقتی یه چیز و مدام تکرار میکنی بدتر ذهنت شلوغ میشه و شاید موقعیت های خوب و نتونه شناسایی کنه.

تنها کمکی که میتونم بهت بکنم اینه که بگم بری پیش روانشناس یا روانپزشک ؛ من خودم دوساله اختلال اضطراب و افسردگی داشتم ولی خب چندتا روانشناس امتحان کردم جواب نداد ؛ جدیدا رفتم پیش روانپزشک و باید اعتراف کنم واقعا حالم خوبه😊✌

سلامنه منطقی نیستچون اون منطق میگه تلاش کن خدا هم کمکت میکنهخدا تو حساب کتابت هست خواهرم که انقدر نا ...

خب اطرافیانم همه تلاش کردن ولی الآن هر کدوم یه جوری خدازدن😔

منکه دارم تلاشمو میکنم ولی نه با اختیار چون مجبور. نه برای خودم برای بقیه برای

دل مادرم و..،

تنها کمکی که میتونم بهت بکنم اینه که بگم بری پیش روانشناس یا روانپزشک ؛ من خودم دوساله اختلال اضطراب ...

امیدوارم همیشه حال دلت عالی باشه.

ولی من واقعا شرایطش رو ندارم.

خب اطرافیانم همه تلاش کردن ولی الآن هر کدوم یه جوری خدازدن😔منکه دارم تلاشمو میکنم ولی نه با اختیار ...

نگاهت رو از اهل زمین بگیر عزیزم

چون باعث میشه محدود بشه نگاهت

ببر سمت آسمون

خیلی عالیه که به خاطر خوشنودی مادر تلاش میکنی، اما هدف اصلی و اولت خدا باشه.

من یک جایی خیلی گیر بودم و ناامید از تلاش. میگفتم تلاش هم کنم اتفاقی نمیوفته احتمال زیاد

متوجه این بودم که ناامیدی بهم غلبه کرده تو اون مورد، به خدا گفتم اراده بهم بده و دستم رو بگیر بلند شم، نتیجه دست خودته اما من باید تلاش کنم تا فردا حسرت نخورم که تلاش نکردم

و خدا دستم رو گرفت. به نیابت از شهید عزیزی زیارت عاشورا هدیه کردم به امام حسین(ع)

گفتم یا امام زمان(عج) شما مسیر رو برام باز کنی هرطور مصلحته

و مسیر مثل آب روانی برام باز شد

تلاش کردم، دویدم، گاهی که گیر میکردم به هیچ کسی نمیگفتم، فقط به آسمون نگاه میکردم و یا زهرا(س) میگفتم

و الان که دارم تعریف میکنم الحمدلله نتیجه داد.

ناامیدی، وسوسه شیطانه برای منصرف کردن ما

فقط با توکل و توسل و در کنارش تلاش میشه بهش غلبه کرد.

عزیزم مسلمان نباید نتیجه گرا باشه، چون معتقدیم نتیجه دست ما نیست دست خداست

ما وظیفمون تلاش و طی مسیر هست

قطعا خدا بهترین نتیجه رو رقم میزنه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀