مادر یک پسر طیف اتیسم خفیف هستم. تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....
مادر یک پسر طیف اتیسم خفیف هستم. تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی به بچه داره من دو تا بچم از یکسالگی شب خشک میخوابن مگه میشه بچه رو دو ساعت یکبار از خواب بیدار ...
اره میشه بچه. ۲.۵ساله رو. بیدار کرد جیش برد
من دوتا بچمو ابن روش. از پوشک گرعتم
هیجقت. شب. جیش نکردن
کلا. روزم چون تند تند میبردم. خونم. جیشی نشد
هم دختر دارم هم. پسر
دخترمو که ۲۳ماهگی. گرفتم
پسرم ۲سال ۹ماه