2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجر ادما کثیفن ،دوروز دیگه بهت هپاتیت میده اچ ای وی میده ،ذهانه رحمتو سرطانی می کنه ، علاوه برخیان ...

عزیزم کات میکنم من از این بیماری ها خیلی میترسم بعدم یارو حرف از خواستگاری میزنه میگه با خانواده ات حرف بزن ولی من کشش دادم همون کات کنم بهتره🤣

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

خواهش میکنم حمله نکنید ، نوشتم مذهبی

بچه ها یه زن و شوهر خییییییییییییلی مذهبی یعنی سالی چند بار کربلا میرن همیشه روضه امام حسین دارن اکثرا روزه هستن یعنی مرده همین جور که نشسته ذکر میگه خانمه هم چادر عربی میگم که خیلی مومن هستن

بعد الان خانمه زگیل گرفته ، خوب ، یعنی فقط از طریق رابطه جنسی انتقال پیدا میکنه ؟؟؟؟

یه جوری با عقل جور در نمیاد که اصلا چند روز هست فکرم درگیره

سلام، پیش دکتر برید تا مطمن بشین

دکتر متخصص پوست رفته

متخصص خون رفته

میگن کاریش نمیشه کرد چیز خاصی هم نیست بعد باید پیش کدوم دکتر برم که ببینم بچه مم به شوهرم میره یانه 😑

میدونم واسه خودم نگران نیستم و برام مهم نیست میگم بچه دار نشم به اینا بره بدم میاد

خب ممکنه بچتون هم در سنین بالا داشته باشه ولی چیز نگران کننده ای نیست با یک ویزیت دکتر و لیزر برداشته میشه

السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی 💚💚💚💚