2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به آیه الکرسی و سوره واقعه خیلی اعتقاد دارم.

سوره ی واقعه رو ۴۰روز خوندم روز ۴۰ ام حاجتمو گرفتم.آیه الکرسی هم همینطور خیلی ازش حاجت گرفتم

کین طلب در تو گروگان خداست زانک هر طالب به مطلوبی سزاست 💓❤💓

من به آیه 2و3 سوره طلاق و آیت الکرسی خیلی اعتقاد دارم خیلی خیلی کمکم کرده خیلی!

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 

دوستم برو تو این تاپیک خیلی ختم توش هستhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1434512/دوستای-گلی-که-دنبال-ختم-مجرب-بودیم

💖.💖.تیکر دومین سالگرد نامزدیمه.💖.💖سلامتی عشق سربازم که میدونم هر کاری میکنه تا خوشبختم کنه  
من به آیه الکرسی و سوره واقعه خیلی اعتقاد دارم. سوره ی واقعه رو ۴۰روز خوندم روز ۴۰ ام حاجتمو گرفتم. ...

ببخشید شما سوره واقعه رو چجوری چله داری کردین؟

هر روز فقط یبار خوندین یا به شماره روز همون تعداد رو خوندین مثلا روز اول یبار روز دوم دوبار ....تا روز چهلم چهل بار؟

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 

من واسه چله داری سوره حج هم شنیدم 

که باید اینجوری باشه هر روز به تعداد شماره همون روز باید خوند یعنی روز اول یبار روز دوم دوبار.....تا روز چهلم چهل بار باید بخونی!

یکی میگفت خیلی جواب میده!

ببخشید شما سوره واقعه رو چجوری چله داری کردین؟ هر روز فقط یبار خوندین یا به شماره روز همون تعداد رو ...

هر روز یکی اضافه کردم یعنی روز چهلم ۴۰ بار

هر روز یکی اضافه کردم یعنی روز چهلم ۴۰ بار

مرسی عزیزم

به نظرم خیلی کار سختی میاد!

مرسی عزیزم  به نظرم خیلی کار سختی میاد!

خواهش میکنم.وسطاش دیگه حفظ میشی!

البته اصلش ۱۴ روزه

از دوشنبه هم شروع میشه

خواهش میکنم.وسطاش دیگه حفظ میشی! البته اصلش ۱۴ روزه از دوشنبه هم شروع میشه

مرسی

ببخشید توضیحات دیگه ای هم داره برام بگین چجوریه؟

مرسی ببخشید توضیحات دیگه ای هم داره برام بگین چجوریه؟

نه فقط همینه. از دوشنبه شروع میکنی یه مدت ۱۴ روز هر روز یکی اضافه میکنه و روز ۱۴ ام میشه ۱۴ بار ختم واقعه

نه فقط همینه. از دوشنبه شروع میکنی یه مدت ۱۴ روز هر روز یکی اضافه میکنه و روز ۱۴ ام میشه ۱۴ بار ختم ...

ممنونم دوست گلم که وقت گذاشتی تشکر!  

نه فقط همینه. از دوشنبه شروع میکنی یه مدت ۱۴ روز هر روز یکی اضافه میکنه و روز ۱۴ ام میشه ۱۴ بار ختم ...

سلام عزیزم ببخشید ی سوال داشتم

من تو نت سرچ زدم نوشته ختم سوره واقعه از روز دوشنبه ای شروع شود که اول ماه قمری باشد یعنی مثلا این هفته دوشنبه اول رجب باشه شروع کنی به مدت 14 روز!

خب خیلی کم پیش میاد اینجوری مثلا من الان تقویم رو نگاه کردم تا 22مرداد که میشه دوشنبه و اول ذی الحجه باید صبر کنم!چون این چندتا ماه قمری تا قبل اون هیچکدوم روز دوشنبه شروع نشدن!

شما چیکار کردین صبرکردی تا ی دوشنبه که اول ماه قمری یا همینجوری از ی روز دوشنبه شروع کردی؟