2777
2789
عنوان

بخشیدن خیانت

221 بازدید | 48 پست

دیشب تو مترو ی شخص عزیزی باهام درد و دل میکرد میگفت من با نامزدم ۶ سال توی رابطه هستم و بهم خیانت کرد و من بخشیدمش

اون دور از چشم من با ی دختری وارد رابطه شده بود و همه کار هم کرده بودن با هم

یبار دوستش بهم گفت نامزدت به من گفته من دیگه کاری با اون دختره ندارم و میخوام برم با نامزدم ادامه بدم اما همش دروغ بود و باز برگشته بود به دختره و باهاش بود

گفت شب تولدش هم با من نبود و پیش اون دختره بوده و تولد یکی از دوست های مشترکمون هم نیومده بود و بعدا فهمیدیم که بازم با اون دختره بوده و اگه دختره جوابشو نمیداد تحت هر شرایطی هزار بار بهش زنگ میزد و پیام میداد از هر طریقی و نمیدونم چرا اینجوری بود با دختره

گفت درسته من بخشیدمش ولی هیچوقت دلم باهاش صاف نمیشه و نمیتونم کامل بهش اعتماد کنم

به نظرم ما خانم ها زمانی که خیانت میبینیم هممون همین شکلی میشیم و این خیلی بده با اینکه خودم تجربه نکردم اما واقعا بد دردیه

دلمم برای این دختر سوخت

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیانت رو نباید بخشید

مگر اینکه زن متاهلی که بچه داره و به خاطر بچه مجبور باشه

اونم درصورتی که راهی برای جدایی نباشه و تشخیص بده ادامه زندگی با شوهرش به صلاح تر

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نامزد در ۹۹ درصد همون دوس پسره ! خب چقد احمقه ک مونده ! بمونه ک جی ! حتی عقد هم بود تو ۶ سال برده بودش . وقتی یک زن خودشو انقد خقر میکنه دیگه مرده هم هر غلطی خواست میکنه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

تاپیکای منو بخونی میبینی با هزار بدبختی یه خیانت ساده رو بخشیدم بدبخت دختره نامزد من حالا رابطه نداشته و فقط یه چت بود اونم فقط دوسه تا پیام

هنوزم اثرات جسمی روحیش نرفته تو دو هفته و هی دارم عذاب میکشم

خفه میشم قلبم درد میکنه تپش میگیرم حسم زود به زود نسبت به نازمدم عوض میشه نمیتونم رابطه برقرار کنم وقتی بهم دست میزنه حس میکنم بهم داره ت...جاوز میشه

خیلی بده خیلللللی:) خدا سر دشمنمم نیاره

با اینکه مطمئنم خیانت نمیکنه باز چون همه چیزش دیگه به نام منه و حق طلاق دارم ولی خب بازم نمیشه تا اخر عمر اعتماد کرد