2777
2789
عنوان

وایییی کمکککک ریاضی

178 بازدید | 35 پست

من اگر ریاضی مو بشم ۱۹ به بالا بعد علومم خراب کنم مثلا ۱۷ اینا یا ۱۵ بنظرتون رشته ریاضی میارم؟

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیالاسترس نداشته باشمعلوم نیست هفته دیگه تو چه وضعی باشیم

نمیتونم بیخیال بشم خواهر بالاخره دیگه

( راستی مگه چی خبره)

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

به جای چرخ زدن توی سایتی که مناسب سنت نیست و سوال پرسیدن برو علوم رو بخون تا نمره بهتری بگیری با پرسیدن مشکلت حل نمیشه که بستگی به هم دوره ای هات در سطح شهر داره که سطحشون چجوری باشه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
واقعاا؟؟ آخه فیزیک تو کتم نمیره

فیزیک رشته ریاضی بیشتر تو مغز فرو نمیره کههه

مال نهم یه نوزاده در مقابل دهم و یازدهم و دوازدهم رشته ریاضی

مال تجربی هم اون قدر نیست که مال ریاضی سخته

به جای چرخ زدن توی سایتی که مناسب سنت نیست و سوال پرسیدن برو علوم رو بخون تا نمره بهتری بگیری با پرس ...

خیلی ممنونم بابت دل گرمیت ✨🎀

من علوم همه شو یاد دارم فقط فیزیک یاد ندارم یعنی فصل نهم علوم خیلیی افت دارم و من فقط الان اومدم تو این سایت من اصلا نمیکردم تو این سایت درسته برام مناسب نیست بالاخره 16 سالمه برای همین برای سوال اومدم✨🎀

علومم میخونم حتما🎀