2777
2789
عنوان

پخش عکس و فیلم

161 بازدید | 29 پست

اگه اون حرومزاده واقعا چیزی پخش کنه و ابروم رو ببره خودم رو میکشم نمیتونم اینحوذی زندگی کنم

خدایا من چه گناهی کرده بودم تاوان کدوم کارم بود که باید همچین بلایی سرم بیاد همچین آدمی سر راه من قرار بگیره

من دختر خوبی بودم چرا من اخه چجور هضم کنم سر یه حماقت و بی عقلی ممکنه زندگیم نابود شه خودم رو میکشم

:)

من قبلا خانوم بالاتر از گل بهش نگین یه وقت خانوم بدش میادی بودم😌💅🏻 بعد از اومدنم به اینجا تبدیل شدم به امشو میرم محلشاااان 😎🔪⚰️الا بذکر الله تطمئن القلوب ،،آگاه باشید دلها با یاد خدا آرام میگیرد🤍. در اوج ناامیدی ها بسی امید است🦋✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیوونه خودت جمع کن بابا خودم میکشم یعنی چیبرو شکایت کن ازش بدون اینکه کسی متوجه بشه تموم میشه میره ا ...

مدرک تهدید ندارم پنج ماه گذشته هیچ کاری از دستم برنمیاد همش استرس اینو دارم نکنه یه روز پخش کنه بدبختم کنه

هر روز آرزوی مرگشو میکنم کلا کارش همینه دخترارو گول میزنه ازشون اخاذی میکنه نمیدونم چجور تا الان گیر نیفتاده

برو پلیس فتا

مدرک تهدید ندارم پنج ماه گذشته هیچ کاری از دستم برنمیاد همش استرس اینو دارم نکنه یه روز پخش کنه بدبختم کنه

هر روز آرزوی مرگشو میکنم کلا کارش همینه دخترارو گول میزنه ازشون اخاذی میکنه نمیدونم چجور تا الان گیر نیفتاده

الان ک تو اینترنت پر عکس و فیلم دختراس

زیاد خودتو ناراحت این چیزا نکن

بعد ی مدت عادی میشه برا همه یادشون میره

تو شهر کوچیک زندگی میکنی؟

اگر خیلی استرس داری برو پلیس شکایت کن

الان ک تو اینترنت پر عکس و فیلم دختراسزیاد خودتو ناراحت این چیزا نکنبعد ی مدت عادی میشه برا همه یادش ...

اره شهر کوچیک زندگی میکنم

خب ابروم بره همه پشت منو خانوادم حرف میزنن

بخدا خانواده خیلی با ابرویی هستیم نمیتونم همچین چیزی رو هضم کنم

تاوان اعتماد بیجاتاوان گزینش ادم بیخودتاوان اول فکرنکردنحالاهم فقط شکایت اونم فتا

عکس و فیلم های لختی با زور و تهدید ازم گرفت تو ویدیو آخر فقط شک دارم صورتم نصفه معلومه یا نه تو بقیه ...

خوب معلوم نیست که ولش کن دیگه پخش کنه

بعدام چه تهدیدی تو چرا حرفشو گوش دادی

زِندگےمیچَرخہ‌عینِ𝙏𝘼𝙎"🧠💸 ♡