2777
2789
عنوان

دوشیزه بودن

183 بازدید | 17 پست

قبلاً یکی تو سایت آدم و حوا از همشهری هام درخواست داده بود که توی فرمش نوشته بود که عقد ناموفق داشته به علت دوشیزه نبودن خانم

بنظرتون از کجا فهمیده که دختر خانم دوشیزه نبوده ؟

بنظرتون ممکنه دختره خودش گفته باشه

یا رابطه داشتن و آقا متوجه شده که خونریزی نداشته

خب خیلیا خونریزی ندارن به شخصه من حاضرم دکتر برم برای معاینه بک ارت اما از من دستمال خونی نخوان 😓🤦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برگه سلامت لازمه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بره بمیره مرتیکه اسکل همون بهتر که جدا شدن روانین این مردا

خودشون هزارتا ککه کاری میکنن به ما که میرسن این ..شعرارو میگن واست مهم نباشه کسی که اینقد مغزش پوسیدس بره گمشه اصلا حس خوبی از اینکه تو همچین سایت چرت و پرتیه و این حرفو زده نگرفتم

برگه سلامت لازمه

آره منم برگه رو میگیرم که با کسی رابطه نداشتم هر موقع عقد کردم اما نمیتونم ابدا تضمین بدم تو شب اول خونریزی باشه چون خیلی از خانوما همینجا گفتن ما خونریزی نداشتیم