2777
2789
عنوان

چند فرزندی

88 بازدید | 11 پست

با اینکه افکارم اروپاییه و دنبال پیشرفتم ولی یه عقیده ای دارم که شاید خیلیا بگن قدیمیه اونم اینه که زیاد بودن بچه خوبه واقعا

ما خودمون ۴ تا بچه ایم آبجی داداشام ازم ۱۰ سال بزرگترن خونمون همیشه شلوغه و یه حس زندگی میده

یکی از دوستام تک فرزنده همیشه تو خونه تنهاست ):

بنظرم اگه یکی شرایطشو داره و از نظر مالی مشکلی نداره بچه بیاره رو روحیه خودشم تاثیر خوبی داره

تک فرزندی خیلی سخته بچه آبجیمم تک فرزنده بیرون رفتنی همش دنبال بچه ها میگرده باهاش بازی کنن اتقد دلم براش میسوزه

شما چند تا بچه این تو خونه؟

منم تک فرزندی رو دوست ندارم

یا دوتا یا هیچی😂

ما چهارتا بچه بودیم

داداشم که با من دوقلو بود چندین سال پیش رفت از پیشمون

شدیم سه تا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهی خدا رحمتش کنه

ممنون عزیزم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من تک فرزندم و شرایط زندگیم از هر جهت ده لول بالاتر از دوستای چند فرزندمه

منم کلی میگم اونایی که شرایطشو دارن چند تا بچه بیارن وگرنه ماهم چند تا بچه ایم ولی از نظر امکانات و خیلی چیزا از تک فرزندای اطرافمون چندین لول بالاتریم

من افکارم این ایرانیه اصیله از اروپا اعراب تقلید پیروی نمیکنم

دلم دوتا بچه میخواد اما مهم شرایط اقتصادی اجتماعی جامعه اسه که متاسفانه یدونه هم زیاده

یدونه دارم بی نهایت استرس ترس نگرانی تو وجودمه

منم کلی میگم اونایی که شرایطشو دارن چند تا بچه بیارن وگرنه ماهم چند تا بچه ایم ولی از نظر امکانات و ...

به جز امکانات مالی خوبی تک فرزندی اینه همه توجه و عشق پدر مادر مال همون یه بچست تو خونه فرمانروایی میکنه 😁😎

این روزا میگذره اما به سختی

به جز امکانات مالی خوبی تک فرزندی اینه همه توجه و عشق پدر مادر مال همون یه بچست تو خونه فرمانروایی ...

شوآف نکن که یه بچه آخر همیشه تو خونه فرمانروایی میکنه😎😂و البته که همه هم دوسش دارن🐈