2777
2789
عنوان

کنکور

59 بازدید | 13 پست

سلام

من امسال کنکوری ام یه مپته اصلا درس نمی خونم مدرسه هم نمی رم کلا توی خونه هیچ کاری نمی کنم یا خوابم یا دارم به مزخرف ترین حالت روز ها رو سپری می کنم

با این شرایط اصلا قبول نمی شم

هر سری اینجوری ام که خب الان دیگه شروع می کنم ولی نمی شه

درسم خوب بود نمی دونم چرا داره اینجوری می شه 😭

برو مشاور

لایک نکن .یه دختر شیطون و پرتلاشیم ، سعی میکنم چیزیو نخوام ولی اگه خواستم تا بدستش نیارم دست نمیکشم🌱🥰نی نی سایتو دوست دارم با همه کمبود هایی که داره🤗 سعی میکنم در برخورد اول باکسی شخصیت خودمو نشون بدم ولی اگه لایق شخصیتم نبود دربرخورد دوم مثل خودش رفتار میکنم😁دندان پزشک ایندم 👩⚕️👩⚕️کاربری قبلا دست 3 دوست بود الان فقط مال منه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مشاور دارم خیر سرمم

عوضش کن برو پیش مشاور کاربلد

لایک نکن .یه دختر شیطون و پرتلاشیم ، سعی میکنم چیزیو نخوام ولی اگه خواستم تا بدستش نیارم دست نمیکشم🌱🥰نی نی سایتو دوست دارم با همه کمبود هایی که داره🤗 سعی میکنم در برخورد اول باکسی شخصیت خودمو نشون بدم ولی اگه لایق شخصیتم نبود دربرخورد دوم مثل خودش رفتار میکنم😁دندان پزشک ایندم 👩⚕️👩⚕️کاربری قبلا دست 3 دوست بود الان فقط مال منه.

این راهی که میروی به تاکستان است کاکو اینو منی بت میگم که ۲۲ سالمه دور ع جون تو هنو قبول نشدم رتبه ز ...

من 18 سالمه میخوام برای کنکور 406 بخونم هفته بعد مشاورم وقت داده

چون شما پشت موندین میپرسما قصد جسارت نباشه چجوری 2 سال اول پشتتونو سپری کردید حرف خانواده مردم اینا

اون کار بلده من ادم احمقی هستم که گزارش فیک می دم

خب باهاش روراست باش ممکنه عصبانی بشه ولی برای یه روزه ایندت مهمتر ازاین حرفاستاا

من 18 سالمه میخوام برای کنکور 406 بخونم هفته بعد مشاورم وقت داده چون شما پشت موندین میپرسما قصد جسار ...

والا چی بگم هی میگن میرفتی معلمی فلانی رفته پرستاری هعی سخته دوام اوردن اینکه دیگه فامیل مثل قبل تحویلت نمیگیرن البته من بابام شغلش ازاده مامانمم خانه داره خودشونم خیلی درس نخوندن که شاید به این خاطر بمنم فشار بیارن

والا چی بگم هی میگن میرفتی معلمی فلانی رفته پرستاری هعی سخته دوام اوردن اینکه دیگه فامیل مثل قبل تحو ...

اره امسال منم پشت بودم اولش خیلی بهم گیرمیدادن خیلیااا و فامیل هم اون زمان گیربود روم سال بعدونمیدونم واقعا واکنششون چیه