هنگامه_م مدیر عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 15556 عنوان عیدکجا میرید | مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 38 پست هستین ؟ دیروز | 11:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلرباجون عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 8621 من همراه بلاگرا میرفتم سفر ثانیه به ثانیه استوری میکردن منم با چیپس پفک میشستم نگاه میکردم😂 من خودم گلم کود بیارین
khanm_m عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 3500 اردبیل عید سرده ها لباس میبریم 🥹😂امسال که سال خیلی سردی نداشتیم یعنی اونجا خیلی زیاد سرد میشه ؟
khanm_m عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 3500 فندقلو برج ۳ پر از گل میشه الان هیچی نداره.ولی گردنه حیران برفیه باحاله.برید از اونورم بریو آستارا و ... میخواستیم بریم جلفا و اینا بعد بریم اردبیل خدا کنه خوب باشن 😂
پیچک_متعدد عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7120 هواپیما خیلی خوبهمن امسال با قطار رفتم پیر شدم اره ما با قطارای درجه یک میرفتیم ولی چندسال قبل اینقدر اذیت شدم فعلا دورشو خط کشیدمکوپه مال خودتون باشه خوبه بازبا هواپیما تر و تمیز زود میرسی مشهدتو قطار واقعا پیر میشی😂😂
ساندویچ_کثیف عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 8725 اره ما با قطارای درجه یک میرفتیم ولی چندسال قبل اینقدر اذیت شدم فعلا دورشو خط کشیدمکوپه مال خودتون ب ... اره من بودم و شوهرم و مادرشوهر و پدرشوهر😤😤😤وای نگم برات ک چی کشیدم ی بچه کوچیکم دارم دستشویی اونجا نمیرفت نگه داشته بود از ۷ شب تا فردا ساعت ۳ ک رسیدیم خیلی قطار بده من تاحالا باهاش نرفته بودم و دیگم نمیرم دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲
پیچک_متعدد عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7120 اره من بودم و شوهرم و مادرشوهر و پدرشوهر😤😤😤وای نگم برات ک چی کشیدم ی بچه کوچیکم دارم دستشویی اونج ... منم هر دفعه میرم دستشویی نمیرم😂با چه قطاری رفتین؟؟با بچه که واویلاست اون چطور نگه داشته تو ایستگاه هایی که نگه میداشتن چرا دستشویی نرفت🥲
یکتاعشقم عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 2896 والا من دوست دارم برم ،ولی همسرم میگه امنیت نداریم،ممکنه جنگ بشه خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم
اشرشیاکلایبدبخت عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 15080 لباس میبریم 🥹😂امسال که سال خیلی سردی نداشتیم یعنی اونجا خیلی زیاد سرد میشه ؟ اخه جای خاصی هم نمیتونید برید مثلا طبیعتش و اینا ای لک لک کم عقل ...
ساندویچ_کثیف عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 8725 منم هر دفعه میرم دستشویی نمیرم😂با چه قطاری رفتین؟؟با بچه که واویلاست اون چطور نگه داشته تو ایستگاه ... نمیدونم یادم نیست اسمشو ولی خیلی مزخرف بودنمیرفت کلا از دستشوییا اونجا ترسید گف فقط میرم خونه دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲