sdrfashjnkkhgfljvfds مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 521 عنوان عمل بینی 32 بازدید | 4 پست چند روز دگ عمل دارم ولی هی میگم نکنه باید بیشتر دنبال دکتر بگردم هی میرم اسم دکترای جدیدو سرچ میکنم پیجاشونو میبینماز ی طرف ب خودم میگم تهران صد تا دکتر بینی داره نمیشه ک ادم همه رو بررسی کنه دبو بزن ب دریا دیروز | 11:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9131 نه دیگه دکترت انتخاب کردی بیخیال ایشالا خیلی خوب باشه عملت چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
فاطیما8467 عضویت: 1404/02/24 تعداد پست: 42 این وسواسا و ترسای قبل عملهمن با مجیدی عمل کردم قبلش چندتااا مطب رفتم هی از نزدیک دیدم باز محمد مجیدیو انتخاب کردم بعد دم عمل همین فکرا میومد سراغمنگران نباش طبیعیه
sdrfashjnkkhgfljvfds مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 521 این وسواسا و ترسای قبل عملهمن با مجیدی عمل کردم قبلش چندتااا مطب رفتم هی از نزدیک دیدم باز محمد مجید ... وای واقعا
sdrfashjnkkhgfljvfds مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 521 این وسواسا و ترسای قبل عملهمن با مجیدی عمل کردم قبلش چندتااا مطب رفتم هی از نزدیک دیدم باز محمد مجید ... میشه نتیجه مطب گردیتو بگی