2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

البته

من قبلا پوستم خیلی خوب و صاف بود هیچ روتینیم نداشتم ارایشم خیلی کم پیش میاد بکنم اما جدیدا هم جوشای ریز میزنه هم منافذش باز شده میشه بگی روتین پوستیتون چطوره شما

من قبلا پوستم خیلی خوب و صاف بود هیچ روتینیم نداشتم ارایشم خیلی کم پیش میاد بکنم اما جدیدا هم جوشای ...

برای جوشکاری ریز من احتمال میدم منافذتون مسدود شده باشه چون گفتین الان هم منافذتون باز شده

من برای روزای مختلف روتین جدا دارم بیشتر بسته به نیاز پوستمه اما از همون شوینده ای که گفتم من خودم سالیسیلیک اسید مدیکیوب رو دارم بعدش تونر اکوال بری استفاده میکنم که کارش از بین بردن همین جوشهای ریز و زیر پوستیه سرم روزانه هم سرم تقویت سد دفاعی پوست استفاده میکنم و نیاسینامید شما برای منافذتون میتونید از سرم باکوچیول استفاده کنید خیلی کمکتون میکنه

برای جوشکاری ریز من احتمال میدم منافذتون مسدود شده باشه چون گفتین الان هم منافذتون باز شده من برای ر ...

مرسی عزیزم بعد ابرسان و مرطوب کننده چه برندی به نظرتون خوبه؟

مرسی عزیزم بعد ابرسان و مرطوب کننده چه برندی به نظرتون خوبه؟

آبرسان و مرطوب کننده گزینه های خیلی خوبی هست جدیدا برند آسترا خیلی محبوب شده ولی بنظرم برای پوست چرب یکم زیادی سنگینه من شخصا ژل کرم رو برای پوست چرب توصیه میکنم مثل ژل کرم دکتر سراکل یا دکتر جی

آبرسان و مرطوب کننده گزینه های خیلی خوبی هست جدیدا برند آسترا خیلی محبوب شده ولی بنظرم برای پوست چرب ...

البته یک مدل جدید هم اومده به اسم لوسیون فوق العاده سبکه ژل کرم انوا رو من تازگی گرفتم خیلی ازش راضیم

برای جوشکاری ریز من احتمال میدم منافذتون مسدود شده باشه چون گفتین الان هم منافذتون باز شده من برای ر ...

ببخشید سرم باکوچیول اکوال بری نوشته ضد چروکه برا منافذم موثره؟