2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته

من قبلا پوستم خیلی خوب و صاف بود هیچ روتینیم نداشتم ارایشم خیلی کم پیش میاد بکنم اما جدیدا هم جوشای ریز میزنه هم منافذش باز شده میشه بگی روتین پوستیتون چطوره شما

من قبلا پوستم خیلی خوب و صاف بود هیچ روتینیم نداشتم ارایشم خیلی کم پیش میاد بکنم اما جدیدا هم جوشای ...

برای جوشکاری ریز من احتمال میدم منافذتون مسدود شده باشه چون گفتین الان هم منافذتون باز شده

من برای روزای مختلف روتین جدا دارم بیشتر بسته به نیاز پوستمه اما از همون شوینده ای که گفتم من خودم سالیسیلیک اسید مدیکیوب رو دارم بعدش تونر اکوال بری استفاده میکنم که کارش از بین بردن همین جوشهای ریز و زیر پوستیه سرم روزانه هم سرم تقویت سد دفاعی پوست استفاده میکنم و نیاسینامید شما برای منافذتون میتونید از سرم باکوچیول استفاده کنید خیلی کمکتون میکنه

برای جوشکاری ریز من احتمال میدم منافذتون مسدود شده باشه چون گفتین الان هم منافذتون باز شده من برای ر ...

مرسی عزیزم بعد ابرسان و مرطوب کننده چه برندی به نظرتون خوبه؟

مرسی عزیزم بعد ابرسان و مرطوب کننده چه برندی به نظرتون خوبه؟

آبرسان و مرطوب کننده گزینه های خیلی خوبی هست جدیدا برند آسترا خیلی محبوب شده ولی بنظرم برای پوست چرب یکم زیادی سنگینه من شخصا ژل کرم رو برای پوست چرب توصیه میکنم مثل ژل کرم دکتر سراکل یا دکتر جی

آبرسان و مرطوب کننده گزینه های خیلی خوبی هست جدیدا برند آسترا خیلی محبوب شده ولی بنظرم برای پوست چرب ...

البته یک مدل جدید هم اومده به اسم لوسیون فوق العاده سبکه ژل کرم انوا رو من تازگی گرفتم خیلی ازش راضیم

برای جوشکاری ریز من احتمال میدم منافذتون مسدود شده باشه چون گفتین الان هم منافذتون باز شده من برای ر ...

ببخشید سرم باکوچیول اکوال بری نوشته ضد چروکه برا منافذم موثره؟

ببخشید سرم باکوچیول اکوال بری نوشته ضد چروکه برا منافذم موثره؟

آره ازش به عنوان ضد چروک بی اکتیو هم استفاده میشه خیلی هم ضد چروک خوبی میتونه باشه اگر خطوط عمیق نشده باشن ولی بله برای منافذ خیلی موثره مخصوصا t zone