مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره نمیخوام بترسونمت من آستانه دردم بالا هس ولی این برام قابل تحمل نبود آخراش جیغ میزدم تو رو خدا تمومش کن
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ببین من دوستم رفت عکس گرفت میگفت اصلا تنها نرو چون انگار دردش واقعا زیاده و حالت ممکنه بد بشه مسکن و یه خوراکی کوچیک با خودت ببر و اینکه پرس و جو کن اگه جایی با بیهوشی انجام میدن برو اونجا
متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا
آخه خونریزیم تو روز دوم زیاده هنوز 😭در حدی که هر دو ساعت نوار عوض میکنم 🌚 بعد بدون نوار رو تخت ... ...
ببین چندتا زیر انداز پهن میکنن به این فکر نکن چون همه اینطوری هستن بعد اون موادی هم که تزریق میکنن هی میاد بیرون کل تخت رو به گند می کشه 😂