2777
2789
عنوان

میل به دلقک بودن

273 بازدید | 21 پست

تا کی میخواد ادامه دار باشه؟ 😂

برای شما تو چه سنی خاموش شد ؟

دیگه بجایی رسیدم ابرو برام نمونده و جدی گرفته نمیشم

خودم از قصد یه سری کارا رو میکنم که جمع بخنده ولی فکر کنم بقیه فکر میکنن من جدی جدی کم دارم

دیروز یه کاری جلو عروسمون کردم رفتن

مامانم کلی باهام صحبت کرد بعدشم کلی خجالت کشیدم🥲

آروم بشین عه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

🤣🤣🤣

من قبلا خانوم بالاتر از گل بهش نگین یه وقت خانوم بدش میادی بودم😌💅🏻 بعد از اومدنم به اینجا تبدیل شدم به امشو میرم محلشاااان 😎🔪⚰️الا بذکر الله تطمئن القلوب ،،آگاه باشید دلها با یاد خدا آرام میگیرد🤍. در اوج ناامیدی ها بسی امید است🦋✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قبلش فک کن میدونی مسخره بازی درمیاری ساکت باش

شوخ بودن خوبه ولی زیادیش باعث بی احترامی ب خودت و جدی نگرفتنت میشه

اگه چیزی گفتم که حس کردی بهت برخورده بدون متوجه منظور من نشدی من مسئول کج فهمی تو نیستم.اگه مخالف نظرمم هستی لطفا ریپلای نزن جواب نمیدم.من اینجا هستم که طبق تجربیات شخصی خودم نظرمو بگم که شاید بدرد کسی خورد. دنبال دعوا نباشید اینجوری قشنگتره🌱😊

maybe l would never stop to be clown 🤡

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم

دختر منم همینه ۲۰ سالشه اینقد شلنگ تخته میندازه و پرت و پلا میگه بخصوص دورهمی ها البته دوسش دارن وقتی توجمع نیس هی میپرسن جاش خالی فضا ارومه 😂

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بیش از حد شوخی کردن شخصیت و وقار تو پیش بقیه از بین میبره

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

حالا جلو عروس چی کار کردی

خواهر زادم پیشم بود(نوزاده) و مامانم دراز کشیده بود داشت تلویزیون میدید دیدم جمع خیلی ساکته برای اینکه خواهر زادم بخنده یهو به سرم زد پیرهن مامانم رو زدم بالا رو شکمش با قدرت فوت کردم صدای باد معده دراومد عروسمون هم کنارم بود البته قبلش هم یه حرفایی زدم که نباید میزدم