2777
2789
عنوان

غصه غصه

80 بازدید | 10 پست

بخدا ناشکری نمی کنم یعنی یه بچه آوردم قشنگ زهر مارم شد اولش تاخیر حرکتی داشت بعد دو سال ونیم خودش راه رفت اینقده غصه خوردم حالا هم ۴ سالشه حرف نمیزنه اینقده غصه خوردم اخر سرم تومور تیروئید گرفتم تیروئیدمو در اوردن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه اول خیلی حرص دراره

ولی اون بچه به مادر نیاز داره با حرص و جوش بیخود داری خودتو از بین میبری

مشکلش حاد نیست که انقدر غصه میخوری برادر من تا 6 سالگی واضح حرف نمیزد الان منو تشنه میبره لب رودخونه برمیگردونه

ببرش گفتار درمانی کمک میکنه

بچه اول خیلی حرص درارهولی اون بچه به مادر نیاز داره با حرص و جوش بیخود داری خودتو از بین میبری مشکلش ...

بچم فقط ۳ تا کلمه میگه گفتار درمانی بردم نتیجه ای نداشت همه چی رو می فهمه درک داره با اشاره میگه

بچم فقط ۳ تا کلمه میگه گفتار درمانی بردم نتیجه ای نداشت همه چی رو می فهمه درک داره با اشاره میگه

چند وقت رفت گفتار درمانی ؟

هر وقت به چیزی اشاره کرد شما بهش نده بگو مامان جان نمیدونم کدوم و میگی اسمش و بگو

این یکی از نکاتی بود که دکترش خیلی روش اصرار داشت