2777
2789
عنوان

دلشوره دارم

400 بازدید | 52 پست

امشب آخرین تماسم با دوست پسرم ساعت ۱:۴۳ بود.طبق معمول رفته بود خونهٔ خودش.بیشتر اوقات اونجا میره.خونه آپارتمانیه.بعد آبگرمکن خونش چند روزه خراب شده بود.درست کرده بودا ولی باز خراب شد.بعد این امشب میگفت باید برم با آب سرد دوش بگیرم گفتم چه نیازیه فردا برو گفت نه میخوام برم بعدش بخوابم.میگم نکنه میره حموم که دختر بیاره خونش بعد....نمیتونم بخوابم تمام بدنم میلرزه😭!

این رفیقش یه دوست دختر بدکاره داره اینا همشون امشب کافه بودن.من زنگ زدم صدای دختره میومد بعد گفتم صدای دختر میاد!گفت نه دختر اینجا نیست.میگم نکنه اینا دختره رو میبرن خونه سه تایی چیز میکنن؟فکرای خوبی به سرم نمیاد.بخدا دارم روانی میشم آرامش ندارمممممم😭.

اووووه تا کجا پیش رفتی

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چیزی دیدی ازش؟

والا پسری که خونه مجردی داره بنظرم ادم جالبی نیست وگرنه با خانوادش زندگی کنه تا روزی که مزدوج میشه میره خونه اصلیش، چه معنی داره با خانوادت توی بک شهر باشی و خونه جدا داشته باشی.

بخدا که این زندگی به اندازه ی کافی دغدغه داره دیگه با کسی که اینقدرررر مشکل داره نرین تو رابطه که اینجور گند زده بشه به اعصابتون

خب پسر مجرد و خونه مجردی چیکار دارن بکنن توش محفل قرآنی میزارن؟!؟

ول کن بابا این رابطه ی پر ریسک رو یکی رو انتخاب کن بهت آرامش بده

اشتباه میکنم؟

تا مطمئن نشدی داستان پردازی نکن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

اگر صداش میومده بوده دیگه

بوده ولی بعدش که رسید خونه پشت گوشی گفت عزیزم یادته روزای اول چی گفتم؟گفتم من اگه برم تو رابطه چشمم فقط پارتنرمو میبینه.من به غیر از تو با کسی نیستم فکرای مزخرف نکن.من خیلی دوستت دارم و...

عزیزم چیزی دیدی ازش؟والا پسری که خونه مجردی داره بنظرم ادم جالبی نیست وگرنه با خانوادش زندگی کنه تا ...

نه چیزی ندیدم.خونهٔ خودشون هم هر از گاهی میره.نمیدونم بخدا فقط حس خوبی ندارم دلشوره دارم😭🤌

نه چیزی ندیدم ولی شهودم میگه که یه غلطایی میکنه😭!

چی بگم حس ادم گاهی دروغ نمیگه

بزن به بیخیالی ببین چجور دنبالت میوفته

پسرا ۹۹ درصد عاشق بی اعتنایی هستن

بزار اون درگیرت بشه

بزار اون ترس از دست دادند داشته باشه