luuna مدیر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 192 عنوان پسر بی پول | مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 40 پست خودم ۲۰سالمه پارتنرم ۲۴داره از زیر صفر حقیقتا شروع میکنه برای شروع زندگیشما بودید تو همچین رابطه ای میمونید ؟ خیلی روراست و عاشقمه و اگه ۵۰۰ تومنم فقط تو کارتش باشه چه ۲۰میلیون همشو برا من خرج میکنه خودم وضع مالیم اوکیه 1404/12/05 | 02:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
luuna مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 192 اههااا احساس میکنم فرشته دختر خاله ام این تاپیک زده اونم دقیقا درگیر همچین عشقی شده پسر کاری پدر پول ... چی بگم واللهتو این شرایط انشالله همه جوونا عاقبت بخیر بشن
مصلوب عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 6567 نه اینجا یه کشور عادی نیست که تلاش کنی و موفق بشی زندگی بسازی اینجا پولدارا هم هر روز دارن فقیر تر میشن گفت نمردیم و چه چیزها دیدیم ،گفتم ای کاش مرده بودیم و نمیدیدیم !🖤 🕊️
luuna مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 192 نه اینجا یه کشور عادی نیست که تلاش کنی و موفق بشی زندگی بسازی اینجا پولدارا هم هر روز دارن فقیر تر م ... یجورایی اینم منطقیه
mahsa_r78 عضویت: 1404/11/17 تعداد پست: 326 اگه عرضه کار داره باهاش بمون اگرم تن لش و جای پیشرفت نداره الکی پاش نمون عشقم❤️💍S
نااابخشودنی عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 2209 نه فایده نداره تا اون بخواد یکم یکم برای خرید چیزی پول جمع کنه اون چیز چند برابر شده این روزا میگذره اما به سختی
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 33582 چی بگم واللهتو این شرایط انشالله همه جوونا عاقبت بخیر بشن اره حتی بخاطرش سربازی رفت میدونه شوهر خاله ام خیلیییی حساسه به این موضوع الان ام داره طبقه بالایی خونه پدرش با حقوق کم میسازهانشالله من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
کاربری_جدید_نیستم عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 2891 اگه ببینم واقعا مرده و جنبه پولدار شدنو داره حتمابا این توصیفات تو اره میموندم پاشچون مردا رو تو بیپولی نمیشه شناختمامانبزرگم میگه زن رو تو زمان بی پولی بشناس مرد رو تو زمان پولدارییکی هم واسم مهمه شجاع و کاری باشه نه تن لش و ترسو 🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑
luuna مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 192 اگه عرضه کار داره باهاش بمون اگرم تن لش و جای پیشرفت نداره الکی پاش نمون الان برنامم همینه ولی متاسفانه تا یکم اوضاعش خوب میشه مشکل جدید پیش میادمیگن هرچی سنگه مال پای لنگه
luuna مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 192 نه فایده نداره تا اون بخواد یکم یکم برای خرید چیزی پول جمع کنه اون چیز چند برابر شده واقعا اینو بارها تجربه کردم
luuna مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 192 اگه ببینم واقعا مرده و جنبه پولدار شدنو داره حتمابا این توصیفات تو اره میموندم پاشچون مردا رو تو بیپ ... چقد درست میگن