2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول مرغ رو یه بار بجوشون در حد ده دقیقه بعد آبشو بریز دور و مجدد مرغ رو تمیز بشور بعد میتونی با ادویه و سبزیجات مختلف بهش طعم بدی و به هر روشی خواستی بپزی

مرغی که یه بار آبشو دور نریزی بوی گند میده.

من حتما تو مهونیام اینجوری درست میکنم،بچه هام مرغ جور دیگه نمیخورن.ران مرغ رو دوقسمت میکنم از شب قبل توی پیاز،نمک ،آبلیمو و کمی فلفل دلمه میخوابونم،هیچادویه ای نمیزنم بعد از پنج شش ساعت به ردیف پیاز ته ظرف می چینیم ران مرغ های مزه دار شده رو به صورت فشرده کنار هم میچینم بعد پیاز هایی که مرغ رو باش مزه دار کردم رو بیرون نمیرم اونا رو هم خوب فشار میدم که آبلیموی اضافیش خارج بشه بعد میریزم روی مرغ ها مقداری دم کرده ی زعفران میریزم درس رو میبندم و زیرش رو کم میکنم تاکید میکنم زیرش باید کم باشه که مرغ و پیاز آب بندازه و مرغ تو آب خودش بپزه،تقریبا دوساعتی شاید زمان ببره (بستگی به تعداد مرغ ها داره)وقتی قشنگ پخت مرغ ها رو از آب بیرون میاریمو سرخ میکنیم(خیلی برشته و خشک نشه)بعد دوباره مرغ های پخته و سرخ شده رو در ظرف میچینیم، اون آب مرغ و آب پیاز رو هم از صافی رد می کنیم و آب بدون پیازش رو میریزیم روی مرغ های سرخ شده و حالا یه زغال متوسط برمیداریم میداریم روی گاز حسابی قرمز بشه وقتی قرمز شد

یه نعلبکی یا کاسه ی کوچولو میداریم وسط مرغ ها و زغال قرمز شده رو با انبر میذاریم تو نعلبکی حالا چند قطره روغن روی زغال می چکونیم،زغال شروع به دود کردن میکنن،در ماهیتابه رو سریع میبندیم که دودش هدر نره و مرغان بوی دود بگیرن،موقع سرو هم مرغ را تو پیس میچینیم و اون آب مرغ و زعفرون خوشمزه رو جدا سر میز میاریم که مهمونا از آب مرغ روی برنجشون بریزن ،خییییلس خوشمزس،

این مدل من هر وقت درست میکنم مهمونا تعجب میکنم میگن مزه جوجه کباب میده ولی مغز پخت و نرم هست،سالاد کاهو هم کنارش محشر میشه

خواهشاً ادویه و دارچین و ...رب نریزید که طعم جوجه کبابیش از بین میره

من حتما تو مهونیام اینجوری درست میکنم،بچه هام مرغ جور دیگه نمیخورن.ران مرغ رو دوقسمت میکنم از شب قبل توی پیاز،نمک ،آبلیمو و کمی فلفل دلمه میخوابونم،هیچادویه ای نمیزنم بعد از پنج شش ساعت به ردیف پیاز ته ظرف می چینیم ران مرغ های مزه دار شده رو به صورت فشرده کنار هم میچینم بعد پیاز هایی که مرغ رو باش مزه دار کردم رو بیرون نمیرم اونا رو هم خوب فشار میدم که آبلیموی اضافیش خارج بشه بعد میریزم روی مرغ ها مقداری دم کرده ی زعفران میریزم درس رو میبندم و زیرش رو کم میکنم تاکید میکنم زیرش باید کم باشه که مرغ و پیاز آب بندازه و مرغ تو آب خودش بپزه،تقریبا دوساعتی شاید زمان ببره (بستگی به تعداد مرغ ها داره)وقتی قشنگ پخت مرغ ها رو از آب بیرون میاریمو سرخ میکنیم(خیلی برشته و خشک نشه)بعد دوباره مرغ های پخته و سرخ شده رو در ظرف میچینیم، اون آب مرغ و آب پیاز رو هم از صافی رد می کنیم و آب بدون پیازش رو میریزیم روی مرغ های سرخ شده و حالا یه زغال متوسط برمیداریم میداریم روی گاز حسابی قرمز بشه وقتی قرمز شد

چجوری سوخاری میکنی

مامانم مرغ بدون اینکه بپزه با ادویه ترکیب میکنه میزاره سرخ بشه گاهی هم با پودرسوخاری ترکیب میکنه،،من خودم میزارم مرغ بپزه با ادویه و فلفل دلمه ای و ابلمیو ورب وپیاز،البته اول تمام موادش تفت میدم بعد مرغ میزارم داخلش کم اب بپزه،بعد مرغاروجدامی کنم میزارم داخل صافی ابش بره بعد داخل تابه سرخ می کنم،بعد داخل اون ابشم جوپرک میندازم میشه یه سوپ خوشمزه