من حتما تو مهونیام اینجوری درست میکنم،بچه هام مرغ جور دیگه نمیخورن.ران مرغ رو دوقسمت میکنم از شب قبل توی پیاز،نمک ،آبلیمو و کمی فلفل دلمه میخوابونم،هیچادویه ای نمیزنم بعد از پنج شش ساعت به ردیف پیاز ته ظرف می چینیم ران مرغ های مزه دار شده رو به صورت فشرده کنار هم میچینم بعد پیاز هایی که مرغ رو باش مزه دار کردم رو بیرون نمیرم اونا رو هم خوب فشار میدم که آبلیموی اضافیش خارج بشه بعد میریزم روی مرغ ها مقداری دم کرده ی زعفران میریزم درس رو میبندم و زیرش رو کم میکنم تاکید میکنم زیرش باید کم باشه که مرغ و پیاز آب بندازه و مرغ تو آب خودش بپزه،تقریبا دوساعتی شاید زمان ببره (بستگی به تعداد مرغ ها داره)وقتی قشنگ پخت مرغ ها رو از آب بیرون میاریمو سرخ میکنیم(خیلی برشته و خشک نشه)بعد دوباره مرغ های پخته و سرخ شده رو در ظرف میچینیم، اون آب مرغ و آب پیاز رو هم از صافی رد می کنیم و آب بدون پیازش رو میریزیم روی مرغ های سرخ شده و حالا یه زغال متوسط برمیداریم میداریم روی گاز حسابی قرمز بشه وقتی قرمز شد
یه نعلبکی یا کاسه ی کوچولو میداریم وسط مرغ ها و زغال قرمز شده رو با انبر میذاریم تو نعلبکی حالا چند قطره روغن روی زغال می چکونیم،زغال شروع به دود کردن میکنن،در ماهیتابه رو سریع میبندیم که دودش هدر نره و مرغان بوی دود بگیرن،موقع سرو هم مرغ را تو پیس میچینیم و اون آب مرغ و زعفرون خوشمزه رو جدا سر میز میاریم که مهمونا از آب مرغ روی برنجشون بریزن ،خییییلس خوشمزس،
این مدل من هر وقت درست میکنم مهمونا تعجب میکنم میگن مزه جوجه کباب میده ولی مغز پخت و نرم هست،سالاد کاهو هم کنارش محشر میشه
خواهشاً ادویه و دارچین و ...رب نریزید که طعم جوجه کبابیش از بین میره