2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چند ساله با وزن بالا دست و پنجه نرم میکنم. تا اینکه زیکورپا رو شروع کردم. این دارو رو دکتر عبیدی ساخته و از همون هفته اول ولع خوردنمو کنترل کرد. سه ماهه میزنم و ۱۰ کیلو کم کردم. دیگه اون گرسنگیای عصبی رو ندارم. اگه خواستی با یه دکتر مشورت کن ببین برات مناسبه یا نه

منم مثل تو کلی بالا پایین کردم. راستی بهترین کاری که کردم این بود که با یه متخصص تغذیه مشورت کردم و به جای رژیمهای سخت، قدمهای کوچیک برداشتم. آهسته ولی مطمئن رفتم جلو، نتیجه دیر رسید ولی موندگار شد. خودتو با کسی مقایسه نکن و به خودت سخت نگیر

منم سالها تو این چرخه بودم: رژیم، شکست، رژیم، شکست. تا اینکه زیکورپا رو شروع کردم. راستی این دارو به من کمک کرد تا بالاخره از اون چرخه خارج بشم. دیگه شبها بیدار نمیشم برم یخچال رو باز کنم و با یه وعده غذایی سبک سیر میشم. الان ۳ ماهه میزنم و ۱۱ کیلو کم کردم