2777
2789
عنوان

بچه ها من عقدم

198 بازدید | 13 پست

۵ ماهه عقد کردم کلا زیاد خونه مادر شوهرم نمیرم هفته ای ۳ بار اینا میرم اولا روزایی که نمیرفتم زنگ میزدم حالشونو میپرسیدم اما اونا تاحالا نشده وقتی من نمیرم خونشون زنگ بزنن بهم احوال پرسی کنن یکم ناراحت شدم نمیدونم اونام نباید یعنی یک بارم که شده زنگ بزنن؟

اگه امضامو میخونید واس آرامشم یه صلوات بفرستید❤️🤲🏼✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم خب انقد نرو.

یعنی چه هفته ای سه بار میری و هی زنگ می زنی.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

منم یبار ازین موضوع دلخور شدم به پدر شوهرم گفتم بعدش هم مادرشوعرم هم پدر شوهرم وقتایی که نمیرم زنگ میزنن بهم باید حستو بگی بدونن

امضا بلد نیستم انگشت میزنم😅💙وقتی بهت میگم مواظب خودت باش یعنی دوس ندارم یک خار بره توعه پات(H)به عشقم رسیدم انشالله قسمت همه🤭🫀

از ازدواجتون راضی نیستن؟

سه سال با هم دوست بودیم در جریان بودن مشکلی ام تا به الان نداشتیم باهم نمیدونم دیگه راضی بودن یا نه

عزیزم خب انقد نرو.یعنی چه هفته ای سه بار میری و هی زنگ می زنی.

شوهرم میومد دنبالم

الان کمتر میرم و دیگه زنگ نمیزنم

اون یکی جاریام هرروز اونجان

منم یبار ازین موضوع دلخور شدم به پدر شوهرم گفتم بعدش هم مادرشوعرم هم پدر شوهرم وقتایی که نمیرم زنگ م ...

چطوری بگم روم نمیشه

منم عقدم.هفته ای سه بار کمه؟ میپرسم که بدونم. تازه عقد کردم

نمیدونم به نظر من که زیاده اما اون یکی جاریام هرروز اونجان

فک نمیکنی هفته ای سه خیلی زیاده واسه چی خودتو از چشم میندازی وقتی زیاد باشی زیادی میشی از اول کمتر میرفتی سنگین رنگین میرفتی احترامتم خیلی بیشتر سر جاش هست حالا دیگع خوددانی ولی هفته ای سه روز خیلیه خدایی تا بخوان حالتو بپرسن تو دوباره اونجایی

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

شوهرم میومد دنبالم الان کمتر میرم و دیگه زنگ نمیزنم اون یکی جاریام هرروز اونجان

هرچی کمتر بری عزیز تری. تو کاری به اون یکی جاریات نداشته باش.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

چطوری بگم روم نمیشه

منم روم نمیشد والا ولی فشار روم بود زنگ زدم با گریه همه حرفامو زدم گفتم حتی اگه عمل هم نکنن حداقل خودمو خالی کردم

امضا بلد نیستم انگشت میزنم😅💙وقتی بهت میگم مواظب خودت باش یعنی دوس ندارم یک خار بره توعه پات(H)به عشقم رسیدم انشالله قسمت همه🤭🫀