2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ازادی رو میخوام که تو ایران نداریم دوس دارم تجربه اش کنم

بله ولی به عنوان یه مرد از حقوق بیشتری نسبت به زن ها برخوردار هستید ما که دیگه هیچی

ولی الان من در مورد نماز گفتم حس قلبیتون رو بگید

بله ولی به عنوان یه مرد از حقوق بیشتری نسبت به زن ها برخوردار هستید ما که دیگه هیچیولی الان من در مو ...

درباره ازادی اره از شما ازاد تریم و درباره نماز هم قبلا یعنی هشت سال پیش نماز صبح هم میخوندم اما الان کلا زده شدم اصلا از اسلام اومدم بیرون به کل و این نظام حاکم هم کم تاثیر گذار نبوده بلاخره حرمت امامزاده رو .... نگخ میداره دیگه

اوهوم منم قبول دارم یه سری کار ها باعث شده خیلی ها نه فقط شما از دین زده بشن مثل خود من یه زمانیاما ...

اسلام برای اون زمان خوب بوده برای مردم اون موقع البته با کلی جنگی که به راه انداخته شد مثل تصرف ایران تا هر جا که شمشیرشون رفت اونجا مسلمون شد اما در کل برای این زمان اصلا جایز نیست نتیجه اش را هم میبینیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز