2777
2789
عنوان

فکر کنم خل شدم

262 بازدید | 20 پست

همین الان تو بزرگ کردن بچه هام موندم هلاکم کردن ینی

نابود شدم اما گاهی به سومی فکر میکنم!!!!البته بعدش به بارداری و زایمان و بدبختی بعدش فکر میکنم پشیمون میشم ولی یه حسی ته دلم میگه سومی روبیار خیلی خوبه🫤🙂

میدونم که هیچ وقت هم سومی رو نمیارم چون همسرم اصلا موافق نیست ولی خب این فکر هم رو مخم هست

امیدوارم کلا این فکر از سرمبره بیرون

به تعداد راه های رسیدن به خدا کاربری داشتم و تعلیق شده🫤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یا خدااااااااااا . وضع ماالیمون خوبه خونه و ماشینم داریم تازه فهمیدم باردارم بازم ب اوضاع مملکت فکر میکنم میترسم از اینده اش . سومی ؟؟؟؟؟؟ بگو ک شوخی میکنی

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

میخوااای چیکاررر بیخیال حوصله داریااا

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

سومی رو زمانی می تونی بیاری .....

که اولی و دومی هر چی از دهنشون بیرون بیاد بتونی براشون فراهم کنی و شرایط سومی رو داشته باشی

تروخدا برا لذت های زودگذر بچه نیارید تو این دنیا معلوم نیست آینده بچه چی میشه حداقل باید تو جوانی تو خانواده پر عشق و محبت و پول بزرگ شه

خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در

یا خدااااااااااا . وضع ماالیمون خوبه خونه و ماشینم داریم تازه فهمیدم باردارم بازم ب اوضاع مملکت فکر ...

خب ما هم هیچ مشکل مالی و عاطفی نداریم فقط همین اوضاع ممکلت داغونه وگرنه هیچ مورد دیگه ای نداریم

سومی رو زمانی می تونی بیاری .....که اولی و دومی هر چی از دهنشون بیرون بیاد بتونی براشون فراهم کنی و ...

بله همین الان هرچی از ذهن این دوتا بگذره میتونیم بگیریم اما اصول تربیتی ایجاب میکنی بچه رو اینطوری بزرگ نکنی

از نظر مالی وعاطفی هیچ مشکلی نداریم ما

فقط قوای بدنی خودم و آینده نامعلوم کشور الان بد هست وگرنه سایر شرایطمون اوکی هست

میخوااای چیکاررر بیخیال حوصله داریااا

نمیخوام که بیارم

ته دلم دوست دارم سه تا باشن

دخترم به آرزوش که داشتن خواهر هست برسه

بله همین الان هرچی از ذهن این دوتا بگذره میتونیم بگیریم اما اصول تربیتی ایجاب میکنی بچه رو اینطوری ب ...

خداروشکر که معرفی اگه هم دختر داری و هم پسر بشین همین دو رو هم از لحاظ تربیتی هم هر چیز دیگه به بهترین نحو بزرگ کن

خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در