2777
2789
عنوان

درد و دل

113 بازدید | 9 پست

تو تایپیکای قبلی نوشته بودم چرا بارداری برام ضرر داره ودکترا بهم گفتن یا پرورشگاه یا رحم اجاره ای ،من با رحم اجاره ای مخالفم و پرورشگاه و شیرخوارگاه هم درخواست دادم ولی همه میدونن که شرایط چجوریه .....

خدایی امشب خیلی دلم گرفت همه همسنام یا حاملن یا بچه دارن یا ....

خدایی حق منو شوهرم که اینقدر بچه دوست داریم این نیست ،کاش یهویی یه نوزاد میومد وسط زندگیم و همه چی عالی میشد ...😭😭😭

تهران هستی گلم یا دسترسی داری بیای؟

چرا با رحم اجاره ایی مخالفی

مشکلش چیه؟

بچه خودتون فقط تو شکم یکی دیگه ست همین

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تهران هستی گلم یا دسترسی داری بیای؟چرا با رحم اجاره ایی مخالفیمشکلش چیه؟بچه خودتون فقط تو شکم یکی دی ...

سلام گلم اصفهانم ،راستش قبل از اینکه بفهمم برای مشکل کلیه و ... نمیتونم باردار بشم برام مضره درگیر این بودم که با دارو حامله بشم هم خودم تنبلی تخمدان دارم و هم اسپرم شوهرم ضعیفه و بعد از چند سال جلوگیری نکردن بچه دار نشدم میخواستم ای وی اف کنم که تو آزمایشا فهمیدم مشکل کلیه دارم و اصلا نمیتونم دارو مصرف کنم یا حتی باردار بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما راه حلی سراغ دارید ؟

من یه پزشک معتبر تو تهران میشناسم

حالا هر مشکلی داشته باشید

با پزشک معتبر در همون زمینه شمارو اشنا میکنه

مثلا گفتید کلیه

اشرف معینی

اگر کسیو تهران دارید

حضوری از مطبش نوبت بگیره براتون

اگر ندارید

از طریق سایت نوبت دهی بیمارستان آرش تهران

یه وقت باهاش بگیرید

تا سال پیش ک ۱ روز در هفته میدونم میرفت بیمارستان آرش چون یکی از رئیس های اونجاست

آخرین تیر هست واقعا گلم

🔴 اگر نتیجه این شد بارداری واقعا برات خطرناکه

پس رو رحم اجاره ایی فکر کن

والا ک هیچ ایرادی نداره

ممنونم

حقیقتش این تنها کمکی بود ک از دستم برمیومد🥲

چون بارداری مادر منم سر خواهرم بسیار خطرناک بود

خصوصا زایمانش

ولی خب همه چی خوب پیش رفت

از دهه هشتاد میشناسمش

و دعا میکنم مشکلت حل بشه قشنگم

حقیقتش این تنها کمکی بود ک از دستم برمیومد🥲چون بارداری مادر منم سر خواهرم بسیار خطرناک بودخصوصا زای ...

بازم مرسی ،هرجا هستی خدا به دلت آرامش بده ،مهریون ممنونم

منم مشکل تورو دارم و تا الان نمیدونستم حاملگی ضرر داره 🥺هرینه رحم اجاره ای رو هم ندارم

راستش من به خاطر ماجرای اسپرم و اینا . مخالفتمون با رحم اجاره ای بهش فکر نکردم ،یهم گفتم از این بچه ها که تو بیمارستانه یا اگه کسیو میشناسم که بچشو نمیخواد ولی هم کسی نیست هم میترسم هم واقعا ریسکه همون بچه که از شیرخوارگاه میخوای بیاری ۶ماه بهت میدم موقت آیا راضی باشند یا ن بعدشم دو ماه یه بار میان سر میزنن روحیه س بچه میریزه بهم خوب