2777
2789
عنوان

حساسیت فصلی

68 بازدید | 14 پست

توروخدا درمانی واسش هست

همسرم همش عطسه میکنه بینیشو میماله چشماشو میماله

از شانس مضخرف من هرروقت مهمونی دعوتیم این یه چیزیش میشه😔😭فامیلای ما هم ک حساسن به بینی کشیدن و...

دلم میخواد خونمون بزرگتر بشه و یه نینی بیاد بغلمون(:

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😑😑 اون وقت پارتنر من حساسیت فصلی میگیره انقد کیوت میشه همش قربون صدقش میرم

گناه داره یه وقت اینارو بهش نگی😑😂فامیل بدرککک

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

بره دکتر بگه که براش امپول آلرژی بزنن تا یه مدت خوبه منم دچارشم واقعا عذابه قرص و دارو زیاد تاثیر نداره از همه بهتر همون امپوله

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

😑😑 اون وقت پارتنر من حساسیت فصلی میگیره انقد کیوت میشه همش قربون صدقش میرمگناه داره یه وقت اینارو ...

😭تا یجاییش کیوته

جلوو فامیلای حرف باز لعنتی ما ک اصلا نمیدونن حساسیت فصلی چیه و چپ چپ نگا میکنن

انقدر دماغ میکشه که همه بهش نگاه میکنن

وای وای وای پسر ۸ ساله من انقددددددددددددد. چشم خارونده و چشماش کبود شده انقد میخارونه و اذیته عطسه ...

😭😭خدا

عخوب میشی؟

چندین ساله از این روش استفاده میکنم هم برای دردهای مفصلی هم حساسیت و تقویت سیستم ایمنی خیلی خوبه

حساسیتم کامل از بین نرفته ولی کمتر شده

نمیدونم شایدم تلقینخ

الحمدلله رب العالمین ...