2777
2789
عنوان

ارایشگر عقده ای

231 بازدید | 34 پست

دیروز رفتم ارایشگاه با ی لحن بد گفت چقد موهات چربه کی حموم کردی...من روز قبلش بخدا حموم کردم ولی چون تیروئیدمو برداشتم یکی از مشکلاتش اینه ادم بشدت عرق میکنه.....هرروزم حموم کنم بازم یخورده گرمم بشه کف سرم بشدت عرق میکنه...ولی خیلی دلم شکست.تاعمردارم دیگه نمیرم ارایشگاهشش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیروئیدتو برداشتی عزیزم؟ یعنی چی؟ منم موهام چربه

عضو جدیدم هرچی سرچ میزدم توی گوگل این سایتو میوورد منم عضوش شدم امیدوارم وایبش واسم خوب باشه✨یه دختر مهربونم و در عین حال سعی میکنم خیلی به خودم برسم. توی پوست و مو و بقیه چیزا💗 میتونی هر سوالی درباره ی پوست خوشگلت و موهای جذابت داری ازم بپرسی شاید بتونم کمکت کنم، گاهی که تایم اضاف آوردم میام اینجا✨ من یه هیرکالریست و میکاپ آرتیست هم هستم💗

رفته بودی اونجا واسه چه خدماتی؟ اگر برا کوتاهی بود که قبلش باید شسته شه واسه رنگ و کراتین و این چیزارم باید قبلش شسته شه

عضو جدیدم هرچی سرچ میزدم توی گوگل این سایتو میوورد منم عضوش شدم امیدوارم وایبش واسم خوب باشه✨یه دختر مهربونم و در عین حال سعی میکنم خیلی به خودم برسم. توی پوست و مو و بقیه چیزا💗 میتونی هر سوالی درباره ی پوست خوشگلت و موهای جذابت داری ازم بپرسی شاید بتونم کمکت کنم، گاهی که تایم اضاف آوردم میام اینجا✨ من یه هیرکالریست و میکاپ آرتیست هم هستم💗