2777
2789
عنوان

خواب دیشبم

58 بازدید | 9 پست

همیشه خواب مار میبینم از بچگی، دیشب خواب دیدم دوتا مار بودن من هی کاهو میریختم جلوشون اینا کاهو نمیخوردن گوشت پامو گاز میگرفتن،بعد من اینارو از بیرون میدیدم از بیرون بدن خودم از بالا.

به نظرتون چرا همیشه خواب مار میبینم؟ قبلا خواب میدیدم یه حیوون وحشی دنبالم میکنه و گازم میگیره، الان چند ساله دیگه خواب اونجور نمیبینم و راحت میخوابم ولی گهگاهی خواب مار میبینم، البته دیشب داشتم به مار فکر میکزدم قبل خواب خیلی میترسم و. چندشم میشه از مار

کسی تجربه ای داره؟ آیه ای چیزی نیست بخونم دیگه خواب اینجور نبینم؟ ناگفته نماند وقتی رو به بالا یا پهلو میخوابم خواب اسنجور میبینم روی شکم که میخوابم خیلی راحت میخوابم

خواب مار دشمن همیشه موقع خواب دیدن برو شیر اب باز کن و بگو ای اب روان خوابم این بود باخودت این خواب ببر

صدقه بده

به کسیم خوابت نگو ک باانرژی منفی خوابت تعبیر کنه

مار دشمن ممکن کسی باشه حسادت کنه بهت چشن زخم داشته باشی از اون طرف دشمن باشه

برا برطرف شدن شب ب شب قبل خواب ۴ قل بخون

سوره جن ۴۰ شب گوش بده همشون صوتز گوش بده

بعد سوره الرحمن ۴۰ شب

سوره تکویر ۴۰ شب

سوره مریم ۴۰ شب

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قبل خواب وضو بگیر ۳ بار سوره حمد بخون فوت کن به اب هربار خونی فوت کن به اب ایت الکرسیم بخون فوت کن اب همیشه این اب قبل بهش میگن اب قران این اب بخور

اگه چشم زخم باشه سوره تکویر بخون به اب بعدداب بخور سبکت میکنع از چشم زخم از کسی ک دشمنت فاصله میندازه رفع بلا میکنع

۹ بارم سوره کوثر بخون جهت اینکه اگه کسی دشمنت دور بشه ازت

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

خیلی ممنونم دستتون درد نکنه، تاثیر داره واقعا؟

بله تاثیر داره حتی خوابای خوبتم نعریف نکن چون میگ انرژی مفی میوفته روش

من چون تجربه کردم میگم نگو

مرسی واقعا از توضیحاتت ❤❤🥲

خواهش میکنم عزیزم انجام وظیفس مراقب کن از حودت سمت دعا طلسم دعا نویس نرو هرچیزی بخوای از خدا بخواه نذر نیاز کن

قران بخون

حتی برای اشتی کردن با کسیم میگن سوره فتح بخون

اینطور بگم کلام خدا بهترین راه حل

معمولا نمیگم دیگه واسم سوال شده بود واس همین پرسیدم یکی راه حل بده

دراینده دور یا شاید نزدیک ممکن کسایی بهت نزدیک بشن دشمن باشن یا درحال کسایی باشن ک دشمنت باشن همیشه مراقبت کن و همیشه گوش بده اول بعد صحبت کن مراقب خودت و خانوادت باش