2777
2789
عنوان

همسر گلم🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 57 پست
🤣🤣🤣🤣🤣کاربر چیا 🤣🤣🤣تاپیک زدم واست🤣🤣🤣

گفتم ولش کن بذار قفل کنم الان باز دعوام میشه با این پسرا😂😂😩

نازیییی فردا کلاس دارم😩😩😩😂

🌿🍂من عاشق کتاب خوندنم ی دختر پاییزی ام که بوی هل ودارچین با خاک نمخورده و بارون رو میده عاشق قدم زدن و موسیقی گوش دادنم اگه ساعتها کتاب بخونم متوجه گذر زمان نمیشم من تاریخ بیهقی رو ۴ بار خوندم فیه مافیه رو ۲ بار اگه هزارین بار این دوتارو بخونم بازم کمه باور کن🥹🥹 هرچه در این جهان میگذر به دست تقدیر است امروز برتخت مینشینی و فردا در خاک میخسبی هیچ پادشاهی با تاجش نپایید و هیچ درویشی با بینوایی جاودان نماند پس مرد ان است در کار خیش راستی گیرد و دل از فریب دنیا باز شودوقتی به این فکر میکنم اگه میشد باهم مهربون باشیم دنیا جای قشنگ تری بود قلبم اکلیلی میشه ( من به شدت مخالف کسایی ام باوجود متاهل بودن خیانت میکنن و دنبال توجیح خودشون هستن)جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜 عقل ما را تا درخانه میبرد، اما عشق ما را در خانه میبرد. هر که عاشق شد، در حقیقت زنده شد؛ چون عشق جان جان است.

گفتم ولش کن بذار قفل کنم الان باز دعوام میشه با این پسرا😂😂😩نازیییی فردا کلاس دارم😩😩😩😂

اوووه ایولللل برو مخ بزن😂ببینم چ میکنیاااا🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوووه ایولللل برو مخ بزن😂ببینم چ میکنیاااا🤣

من اگه عرضه مخ زنی داشتم الان چهارتا بچه داشتم 😂😂😩🤦🏽♀️🤌🏽

🌿🍂من عاشق کتاب خوندنم ی دختر پاییزی ام که بوی هل ودارچین با خاک نمخورده و بارون رو میده عاشق قدم زدن و موسیقی گوش دادنم اگه ساعتها کتاب بخونم متوجه گذر زمان نمیشم من تاریخ بیهقی رو ۴ بار خوندم فیه مافیه رو ۲ بار اگه هزارین بار این دوتارو بخونم بازم کمه باور کن🥹🥹 هرچه در این جهان میگذر به دست تقدیر است امروز برتخت مینشینی و فردا در خاک میخسبی هیچ پادشاهی با تاجش نپایید و هیچ درویشی با بینوایی جاودان نماند پس مرد ان است در کار خیش راستی گیرد و دل از فریب دنیا باز شودوقتی به این فکر میکنم اگه میشد باهم مهربون باشیم دنیا جای قشنگ تری بود قلبم اکلیلی میشه ( من به شدت مخالف کسایی ام باوجود متاهل بودن خیانت میکنن و دنبال توجیح خودشون هستن)جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜 عقل ما را تا درخانه میبرد، اما عشق ما را در خانه میبرد. هر که عاشق شد، در حقیقت زنده شد؛ چون عشق جان جان است.

😂😂

بمیرم برای تنهایی آقا امام زمان💔 به دلیل احترام قائل بودن برای کشورم در تاپیک های سیاسی شرکت نمیکنم چون حوصله ی توضیح دادن برای عده ای رو ندارم کسانی که تاریخ رو نخوندن ،حرفی باهاشون باقی نمی مونه ،شهدای سی تیر رو فراموش کردن که الان دوست دارن نفتشون تقدیم به موش کثیف زرد کنن .شهدای جنگ ۱۲ روزه ،شهدای دفاع مقدس شرمنده ایم ،شهدای فتنه های اخیر شرمنده ایم ،کسانی که امیدشون رو بستن به یه عده ی بچه باز که تو جزیره اپستین به بچه بازی هاشون سرگرمن،حرفی باقی نمی مونه این جماعت خودشون رو به خواب زدن،تو هیچ تاپیکی دیگه شرکت نخواهم کرد اگر سوال حس ششمی دارید درخواست بدید جوابتون رو میدم خانمای مذهبی دوست داشتید درخواست بدید با هم حرف بزنیم :)))) ۱سال تو سایت بودم تو بخش تبادل نظر فعالیت داشتم از تعداد پست هام هم مشخصه که چقدر فعال بودم سر یه سری موضوعات سعی کردم دیگه فعال نباشم تو تبادل نظر ،من هم مثل خیلی ها دوست نداشتم شخصیت واقعیم مشخص باشه ولی نتونستم دربرابر بی عقلی و کوته فکری یه عده کاربر بی تفاوت باشم برای همین من هم تصمیم گرفتم پشت سرورم بایستم خداروشکر که سربلند هستم

یاد این فیلم افتادم حامد کمیلی میگفت رزمن گل رزمن شما کشیده بخونید😂😂

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ی فیلم خارجی دیدم تاپیکت که دیدم یاد اون افتادم

ی پسر خیلی ایمانش قوی بود

خدا کاش اسم فیلم یادم بیاد بهت میگم

بعد عاشق ی دختر شد خیلی خوشکل بود

دختره بخاطر جو خانوادگی موقعیتش بد کار میشه

بعد این پسره ی شب میره که با همین دختره همبستر بشه اونجا بهش میگه من خودت میخوام عاشقتم کاری نمیکنه تمام تلاشش رو میکنه تا این دختر رو بگیره

بعد اخر این فیلم

دختر به سختی بعد گذراندن ی سری مشکلات میشه

ی راهبه بعد پاک شدن ایمان اوردن با این اقا ازدواج میکنه

ی فیلم خارجی دیدم تاپیکت که دیدم یاد اون افتادم ی پسر خیلی ایمانش قوی بود خدا کاش اسم فیلم یادم بیاد ...

نه دیگه این تو فیلما و رماناس 😂

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته

نه دیگه این تو فیلما و رماناس 😂

اره

اصلا فیلمش خیلی قشنگ بود دختر مثل ی عروسک بود

پسره عاشق واقعی بود

همش خودش کنترل میکرد وسوسه نشه

با خدا شرط میبست شرط های سخت ولی تهش برگ برنده برا خودش شد