2777
2789
عنوان

یهویی دوست یابی

217 بازدید | 14 پست

سلام دوستان..یهویی  نی نی سایت اومدم خوشحال میشم باهاتون اشنا شم 

خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار  تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍

یهویی عضویتت مبارک

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

چه خوبه که یهویی یاد گرفتی تیکر بزنی

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام من باهات دوستم  😊

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
چه خوبه که یهویی یاد گرفتی تیکر بزنی

.. بعضی چیزهارو بلد نیستم مثلا چجوری عکس رو پروفایل بزارم؟  

خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار  تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍
کدوم کاربریت ترکیده که با کاربری جدید اومدی

ن من اولین بارمه ک اومدم اونم با خوندن یه مسله جدایی ک دیدم چ راحت میشه با اسم دیگه اومد راجب زندگیت راهکاری بدونی ...

یهویی انگار قبلا کاربر بودی😁

یهویی من اتش هستم😄

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)