2777
2789
عنوان

آسترولوژی

162 بازدید | 39 پست

درسته که بعضی چیزها در زندگی از قبل توسط خدا تعیین شده اما انسان اختیار هم داره و بعضی کارهای انسان میتونه باعث بشه بعضی تقدیرها عوض بشه .مثلا با صدقه دادن یا دعا کردن یا نیکی به خویشان زمان مرگ عقب نیفته.دعا سرنوشت حتمی رو میتونه عوض کنه

برای درک لذت های بزرگ،بعضی لذت‌های کوچک را کنار میگذارم. همانگونه که نباید با خوردن یک شیرینی خامه ای، اشتهای خوردن شام شاهانه ی بعد از آن را کور کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن خیلی چیزام عوض بشو نیست

مسیر زندگی ما از قبل تعیین شده

نهایت تو یسری انتخابها بتونیم یه تغییری ایجاد کنیم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

ازدواج چی؟

بله ازدواج هم با دعا و احسان کردن و صدقه و خویشتن داری میتونه تغییر کنه

برای درک لذت های بزرگ،بعضی لذت‌های کوچک را کنار میگذارم. همانگونه که نباید با خوردن یک شیرینی خامه ای، اشتهای خوردن شام شاهانه ی بعد از آن را کور کنم
من حس جبر صد در صدی رو دارم و همین حالمو بهممیزنه از زندگی

انسان در شرایطی بین جبر و اختیار زندگی میکنه

نه جبر کامله و نه اختیار کامل

یک زمین بازی برای هر کسی طراحی شده که میتونه با یکسری کارها زمین رو تغییر بده

من باکسی که حوزه درس میخوند صحبت کردم

گفت مثل برنامه نویسی میمونه

البته من خودم کامپیوتر نخوندم خیلی سر در نمیارم

میگفت مثل برنامه نویسی خدا یه سرنوشتی برای تو نوشته

ولی چند تا مسیره در نهایت خودت انتخاب میکنی

اگر فقط سرنوشت بود که قیامت و مجازاتم در کار نبود