2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شاید کلسیم ات کمه و استخونات داره پوک میشه، یا کم خونی شدید داری. باید آزمایش بدی همینجوری که نمیشه مولتی ویتامین خورد الکی اشتهاتو میبره بالا و وزنت میره بالا به زانوهات فشار میاد.

شاید کلسیم ات کمه و استخونات داره پوک میشه، یا کم خونی شدید داری. باید آزمایش بدی همینجوری که نمیشه ...

آزمایش دکتر برام نوشت هیچی کم نداشتم

با این حال ویتامین ب و د و کلسیم برام نوشته

آزمایش دکتر برام نوشت هیچی کم نداشتم با این حال ویتامین ب و د و کلسیم برام نوشته

به نظرم برو یه دکتر دیگه.

مگه میشه شما کلسیم کم نداشته باشی ولی بهت قرص کلسیم بده! مصرف بی رویه ویتامین و دارو خودش باعث بیماری میشه. هرچی دکتر داد نباید بخوری. باید خودتم تحقیق کنی.

دکتر سنتی هم برو.

نهایتا از نظرات دکترای مختلف، و سرچ های خودت به یه نتیجه برس که دلیل اصلی ضعفت چیه. الان زمونه ای نیس که آدم بتونه به یه دکتر اعتماد و تکیه کنه.

به نظرم برو یه دکتر دیگه. مگه میشه شما کلسیم کم نداشته باشی ولی بهت قرص کلسیم بده! مصرف بی رویه ویتا ...

اتفاقا من ب دکترا اعتماد ندارم همیشه سرچ میکنم بعد مصرف میکنم داروهارو

دکتر متخصص غدد بود

و اینکه دکتر گیاهی چون قبلا نتیجه نگرفتم دیگه نمیرم کلا دیر جواب میده گیاهی

آنقدر هم گرونیه دیگه نمیشه چند تا چند تا دکتر رفت

احتمالا از اعصابمه

اتفاقا من ب دکترا اعتماد ندارم همیشه سرچ میکنم بعد مصرف میکنم داروهارو دکتر متخصص غدد بود و اینکه ...

پس تمرکزتو بذار روی مصرف مواد غذایی خونگی که برای اعصاب خوبه مثل گلاب، زعفرون، دمنوش به لیمو، گل گاوزبون و چیزای دیگه که از اینترنت میتونی پیدا کنی.

و سعی کن اخبار نگاه نکنی و اطرافیانت رو محدود کنی به آدمای شاد. به نظر میاد اینجوری بعد یه ماه، تغییرات زیادی میکنی و به آرامش میرسی.

پس تمرکزتو بذار روی مصرف مواد غذایی خونگی که برای اعصاب خوبه مثل گلاب، زعفرون، دمنوش به لیمو، گل گاو ...

چشم میخورم

اخبار اصلا پیگیر نیستم

ی غم بزرگ دارم

بچه هامم خیلی نق نقو هستن