کسی گرفته بچه ها؟ چیا بهتون گفتن تا چ حد درست بود؟
من گرفتم درست بود اما دوست دارم اینده هم برام پیش بیاد زودتر، عجوولم🥲
به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من که بلد نیستم کسایی که ستاره شناسی میدونن دادم یکی برام گرفت معنی هاشو گف
به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》
اگه چرته چجوری بدون شناخت سیر تا پیاز زندگی منو گفت؟؟؟ فقط اطلاعات تولدم ازم پرسید
از نظر من کاملا حقیقیه