2777
2789
عنوان

دیشب کلی گریه کردم

454 بازدید | 56 پست

یه پسر کلاس اولی دارم که خیلی زیاد بازیگوش وبیش فعاله اصلا یکجا بند نمیشه واصلا حرف گوش کن نیست دیشب معلمش بهم اس داده که بهش تذکربده که سرکلاس مدقعی که من درس میدم اذیت نکنه ومزاحم همکلاسیاش نشه ومن خیلی ناراحت شدم که انقدراذیت کرده که معلمش به من اس داده درحالی که دائم دارم همه ایناروبهش میگم خدایا نمیدونم چیکار کنم از دستش توهمه کاراش همینطوره وحرف گوش نمیده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما بایدبچت گوشه گیر باشه و افسرده؟اون معلم بی عقلواسه راحتی خودش این حرفو زده

نه اینطورنیست میونم که واقعا آدم رو کلافه میکنه از وقتی که دنیا اومده اصلا آروم نمیشینه وموقع غذاخوردنم حتی ورجه وورجه داره

معلمگوه خورد اولا که کلاس اول ذاتش همینه بچه چی حالیشه دوما اگه میبینی واقعا شیطونه ببرش پیش مشاور و ...

بسیار باهوشه درسشم ازهمکلاسیاش بالاتره ولی خییییلی اذیتکاره ورومخ میره

بسیار باهوشه درسشم ازهمکلاسیاش بالاتره ولی خییییلی اذیتکاره ورومخ میره

خواهرم بچه بود خیلی باهوش بود ولی خیلی سر کلاس حرف میزد معلمش ب مامانم همش گیر میداد بعد ی مدت اوکی شد ولی ببرش پیش ی روانپزشک یا مشاور امکان داره معلم جلوی بقیه ضایع کنه از درس زده بشه