2777
2789
عنوان

مادر شوهر

207 بازدید | 11 پست

مادر شوهرم خیلی موذی هست و اصلا از عروس خوشش نمیاد و به عروس رو نمیده ، چند روز پیش زنگ زدم تماس تصویری زدم به شوهرم ، خونه مامانش بود ، یهو دیدم مادر شوهرم تو تصویره، گفتم سلام, خودشو زد به نشنیدن، بعد سه چهار بار سلام کردن جواب داد. حالا که فکر میکنم خیلی وقتا این کارو میکنه، ی بار دیگه وسط جمع یک چیزی پرسیدم خودشو زد به نشنیدن، خواهر شوهرمم مثل خودش بی شعوره، وقتی دارم از خونشون میرم میگم خدافظ جواب مو نامیده خودشو میزنه به کری، چه واکنشی نشون بدم بهشون؟؟

یک بار فقط حرفتو بزن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بدون اینکه عکس عمل نشون بدی یه بار سلام کن

اگر مطمئنی

یا خداحافظی یه بار

بی ادبی نکن و مهم نباشه برات

شما رفتار گویا خانواده خودتی همین ❣️

خدا جون  ❣️دستتو بده 

خب سلام کردی جواب نداد بعدا گف چرا سلام نکردی بگو سلام کردم شما جواب ندادین .خداحافظی کردم شما جواب ندادین .

تکرار نکن یک حرف رو

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

سوالم پرسیدی جواب نداد

بدون جوابتو گرفتی سکوت بود

ازت سوال پرسید محترمانه بدون توضیح جواب کوتاه

و در کل دیدتو بد نکن به زندگیت برس به خودت

به همسرت

خودتو درگیر حاشیه ها نکن

خدا جون  ❣️دستتو بده