2777
2789
عنوان

چیدن جهاز عروس

614 بازدید | 59 پست

جهازم رو میخوام بچینم ما رسم نداریم مراسم بگیریم و جهاز رو نشون بدیم اما ممکنه بعد از عروس کشون اقوام نزدیک تا تو خونه بیان و خونم رو ببینن

به نظرتون باید در کابینت ها رو باز بزارم؟ تجربه ای ندارم ممنون میشم راهنماییم کنید.

درخواست دوستی ممنوع ❌( 👩❤️👨💍married)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی وسیله هاتو شیکو مرتب سرجای خودشون بچین مدل ندی پروپخش بچینی رومیز و کانتر ..هرچیزی جای خودش کابینتام ببند..هرکی خاس باز میکنه میبینه..دیگه دوره نمایش جهاز تموم سده..بعدشم خودت اذیتی بخای باز مرتبشون کنی

نه لزومی ندارهاز نظر من رسم مزخرف و بیخودیه

خودمم حس خوبی نمیگیرم بخوام نشون بدم ، از طرفی دوستان میگن همه چیزت میره تو کابینت اینجوری همه میگن چیزی نخریدی

درخواست دوستی ممنوع ❌( 👩❤️👨💍married)

به مامانت و مادرشوهرت بسپار که بگن تو خونه نمیریم و همون دم در خونتون ازتون خداحافظی کنن

نمی دونم به چشم زخم اعتقاد داری یا نه

ولی جهیزیه عروس چون همه چیز نو هست خیلی به چشم میاد و ممکنه کسی حتی از روی علاقه چشم بزنه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

ولش کن اینچیزا رو هرچی خریدی واسه خودتهفقط خوب اگه وسایل برقی خریدی بذار بیرون روی اپن خالی نباشه ظر ...

اتفاقا اپن باید خالی باشه مرتبو خوب اونجور خونه شلختس ک..بعدم خودش باید همه رو باز برداره بذاره سرجاشون..چکاریه

خودمم حس خوبی نمیگیرم بخوام نشون بدم ، از طرفی دوستان میگن همه چیزت میره تو کابینت اینجوری همه میگن ...

نه عزیزم بعدها قوم شوهر میان خونت تمام جهازت میبینن

بعدم سیاهه جهاز حتما بنویس بده ننه بابای دوماد امضا کنن

خودمم حس خوبی نمیگیرم بخوام نشون بدم ، از طرفی دوستان میگن همه چیزت میره تو کابینت اینجوری همه میگن ...

خب بره..دهن مردمو نمیشه بست..تو میلیاردها خرج جهازتم کرده باشی باز میگن اینو نداشت فلانش بدبود