gh_monbj مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 32 عنوان crp و esr نگرانم 33 بازدید | 7 پست سلام خانوما من ازمایش دادم crp 20 و esr نزدیک ۴۰ بود هیچ علائم بالینی از عفونت ندارم پلاکت و گلبولای سفیدم یه ذره بالاتر از حد نرمالن خیلی میترسم سرطان خون باشه کسی سر در میاره ؟ دیروز | 22:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر_عصبی عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 2392 منم همینطورممیگن تو بدن تورم باشه یا عفونت باعث میشه بره بالاحتی تو افراد چاق هم همینطوریا حتی یه سرماخوردگی ساده تو بدن باشه
مادریاسام عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4866 قطعا عفونت داری یا عفونت ادراری داری یا خونت عفونت داره برو دکتر خطرناکه هر 🐕🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه
gh_monbj مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 32 منم همینطورممیگن تو بدن تورم باشه یا عفونت باعث میشه بره بالاحتی تو افراد چاق هم همینطوریا حتی یه سر ... یه ماه پیش تقریبا انفولانزا گرفته بود شدید بود ولی الان هیچ علائم فعالی ندارم
gh_monbj مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 32 قطعا عفونت داری یا عفونت ادراری داری یا خونت عفونت داره برو دکتر خطرناکه عفونت ادراری نداشتم هیچ علائم فعالی ان تدارم نه تب نه گلو درد رفتم دکتر برام تا دو هفته دیگ ازمایش نوشته ولی خب خیلی نگرانم
دلبر_عصبی عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 2392 یه ماه پیش تقریبا انفولانزا گرفته بود شدید بود ولی الان هیچ علائم فعالی ندارم شاید مختصر مونده هنوز بدنت چون حتی میگن دندون هم عفونت کنه فعال میشهبذار یکم بگذره دوباره تست بده
مادریاسام عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4866 یا آزمایشگاه اشتباه کرده یا یک عفونت داری ممکنه قبلا سرماخوردی هنوز عفونت داره بدنت هر 🐕🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه
gh_monbj مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 32 یا آزمایشگاه اشتباه کرده یا یک عفونت داری ممکنه قبلا سرماخوردی هنوز عفونت داره بدنت نه دوبار تکرار کردم تو فاصله دو هفته یه ماه پیش انفولانزا شدید گرفته بود ولی خب یه ماه و چند روز میگذره ازش منطقی تیست اینقد بالا باشه