2777
2789
من سیرابی دارم ولی بلد نیستم بپزم

اول حسابی تمیزش کن

بعد یه پیاز خام بنداز توی قابلمه سیرابی رو هم که خرد کردی بریز

هر ادویه ای ک دوست داری هم بریز بذار حسابی بپزه

از اون طرف آش جو درست کن وقتی سیرابی پخت با هم قاطیشون کن بذار یه کم جا بیفتن با هم

بعدم کشک و پیاز داغ نعناداغ و تمام

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی زده بود تا شش ناه نمیدونستم حاملمآخه چطورییییی؟! یعنی بدون علائم میگه شش ماهکی احساس کردم یه چی ...

یه خانمه هست تو محلمون میشینه تازه زایمان کرده بود میگفت پریود نمیشدم گفتم بخاطر شیردهی میگفت بعداز شش ماه دیدم شکمم بزرگه ونبض داره میگه باخودم گفتم حتما از زایمانم چیزی مونده توشکمم من اینجوریم ،رفته سنو گفته خانم تو حامله ای ،جالبه بعدازاینکه فهمیده حامله اس بعدازیکماه بچه هفت ماهه بدنیا اومده

اول حسابی تمیزش کن بعد یه پیاز خام بنداز توی قابلمه سیرابی رو هم که خرد کردی بریز هر ادویه ای ک دوست ...

مرسی عزیزم

ترخینه چی بود گفتی میشه اونم بگی

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی برقصاند خدا،به ساز تو جهانت را ★💙★💙★

انار زیاد خوردم درسته خیلی کمک کردهمرسی گلم

خرما عسل آجیل مصرف نکنید

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

یه خانمه هست تو محلمون میشینه تازه زایمان کرده بود میگفت پریود نمیشدم گفتم بخاطر شیردهی میگفت بعداز ...

بچه عجله داشته

این کاربری دست دو نفره🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡

خدا بچه هاتو حفظ کنه برات تورو خدا برام دعا کنین حالم خوبه 😭😭😔😔 که مرگ و به زندگی ترجیح میدم

ممنون ،فدات بشم انشالله به حق همین ماه عزیز حالت سریعتر خوب بشی چه میشه کرد خواهر برای همین بهشت زیرپای مادراست

چرا بعضیا میگن زنجبیل برای تهوع خوبه اونم گرمه که

زنجبیل ضدتهوع هست چون اکثرا معده سرد میشه و این زنجبیل معده رو گرم میکنه و تهوع رو کنترل میکنه در کنار کمی آبلیمو

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

زنجبیل ضدتهوع هست چون اکثرا معده سرد میشه و این زنجبیل معده رو گرم میکنه و تهوع رو کنترل میکنه در کن ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزمترخینه چی بود گفتی میشه اونم بگی

قربونت عزیزم

ترخینه رو هم می تونی آماده ش رو بخری کخ به صورت خشک شده هست و بایذ بذاری توی اب تا نرم بشه بعد بپزیش

هم می تونی خودت درست کنی

دوغ ترش محلی رو با بلغور گندم میذاری حسسسسابی بپزه

و کاملا له بشه و لعاب دار بشه

بعد بهش نخود پخته و برگ پیازچه ی خورد شده اضافه می کنی ( اگه دوست داشتی میتونی سبزی آش هم بزنی)

نمک و فلفلش رو اندازه می کنی

و بعد سیرابی های پخته رو میریزی توش

این دستور چون دوغ داره دیگه نیازی به کشک نداره

فقط نعناداغ و پیازداغ میخواد

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
قربونت عزیزمترخینه رو هم می تونی آماده ش رو بخری کخ به صورت خشک شده هست و بایذ بذاری توی اب تا نرم ب ...

چقد خوشمزه میشه با این مواد 😍

مرسی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقد خوشمزه میشه با این مواد 😍مرسی عزیزم

فدات ان شاالله درست کنی و خوشت بیاد😍 ما که عاشقشیم