2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من کسی ندارم 😭😭😭حالم بده نمیتونم غذا بپزم کاری کنم

الهی فداتشم😢 درک میکنم

چند روز ی بار سرم بزن امپول ب ۶ میده دکترت میزنن تو سرم

سیرابی حتما بخر بده یکی بپزه

تاثیر داره

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی برقصاند خدا،به ساز تو جهانت را ★💙★💙★

یکی زده بود تا شش ناه نمیدونستم حاملم

آخه چطورییییی؟! یعنی بدون علائم میگه شش ماهکی احساس کردم یه چی تو دلم تکون میخوره 😑شوهرم رف بی بی گرفت دیدیم بعلهههه

این کاربری دست دو نفره🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡

یکی زده بود تا شش ناه نمیدونستم حاملمآخه چطورییییی؟! یعنی بدون علائم میگه شش ماهکی احساس کردم یه چی ...

پس پریودی چی😐

شیش ماه پریود نشده نفهمیده

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی برقصاند خدا،به ساز تو جهانت را ★💙★💙★

پنتوپرازول بخور قرص b6اگر اسمشو اشتباه نگمicon

من نمیدونستم میشه سرم زد وگرنه واقعا هرروز میرفتم درکتون میکنم واقعا منم بدترین روزلی عمرم بود

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

چجوری اشو میپزن

ما خودمون با ترخینه می پزیم که ترکیب دوغ و گندمه

اما با اش جو هم میشه پختش

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
منم اب نمیتونم بخورمهمیشه دهنم خشک میشه تشنمه ولی اب بخورم بالا میارم

چیزای خنکی مثل انار و پرتقال و شربت زنجبیل عسل آبلیمو آش دوغ اینا خنکیه خوبه براتون

گرمیجات مخصوصا ادویه نخور اصلا

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03