2777
2789
عنوان

جدی تر از الان

147 بازدید | 24 پست

از اول خوند ولی تست کم زده و درصداش بالا نیستن

از الان بکوب بخونه و همه اشتباهاشو پیدا کرده باشه میتونه دندون قبول بشه؟ ازاد شهریه پرداز منطقه یک هستیم

ساعت مطالعش ۷ عه ولی ویدیو تایمشو کرفته بود و تعداد تستش کم بوده

وقت کم نیست برای قبولی؟

براش برنامه چیدم ولی میترسم نتونه

سوال حل کردم باهاش دیدم میتونه حل کنه صفر نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منظورم از اول سال تا الان ۷ ساعت مطالعه ۳-۴ ساعت ویدیو داشته از الان که قطعا اینجوری نیست برنامش

حتما یک مشاور حرفه ای بگیر چون وقت اشتباه نیست

میدانم تصمیم درستی گرفتم ولی کاش تصمیم درست این نبود 💔

حتما یک مشاور حرفه ای بگیر چون وقت اشتباه نیست

مشاورش همون مشاور منه که اونموقع خیلی خوب بود مارش ولی برنامه اش اصلا خوب نیست الان برا همین دیگه خودم برداشتم برنامه ریختم براش

من خودم دانشجو دندونم شما دارو میخونید؟میشه بپرسم علت انتخابش چی بود براتون؟خود من اونموقع خیلی بین ...

چون دوست نداشتم فشار کاری زیادی روم باشه و در کنار درس بتونم فعالیت های دیگه هم داشته باشم پزشکی خیلی طاقت فرسا و حتی خسته کننده هست و کار خیلی روی زندگی شخصی آدم تاثیر میزاره

مشاورش همون مشاور منه که اونموقع خیلی خوب بود مارش ولی برنامه اش اصلا خوب نیست الان برا همین دیگه خ ...

کیه کدوم شهری؟

چون دوست نداشتم فشار کاری زیادی روم باشه و در کنار درس بتونم فعالیت های دیگه هم داشته باشم پزشکی خی ...

پزشکیو قبول دارم واقعا طاقت فرساست

از درامدش خبر دارین؟

چون تو فامیل ما هر کی داروسازه کارخونه داره مه وضعش خوبه میخوام ببینم با دارخونه هم نیشه موفق شد و پول دراورد؟

پزشکیو قبول دارم واقعا طاقت فرساستاز درامدش خبر دارین؟چون تو فامیل ما هر کی داروسازه کارخونه داره مه ...

بله محیط کار و فرصت شغلیش خوبه من با اینکه دانشجو هستم ولی قرار داد بستم

تهران یکی از مشاور های معروف که موسسه بزرک دارن چون خودم شاکردش بودم فکر کردیم الانم خوبت

مشاور خیلییییی مهمه خیلییی

بله محیط کار و فرصت شغلیش خوبه من با اینکه دانشجو هستم ولی قرار داد بستم

نمیدونم هیچ جوره قبول نمیکنه جز دندون چون شرایط منو دیده و یجورایی حس میکته اگه بره دارو قراره پیش من مقایسه بشه و همه فکر کنن من موفق ترم درحالس مه دارپسازای فامیل وافعا وضعشون توپه