2777
2789

سلام با عرض معذرت و عذر خواهی از استارتر عزیز و نازنین واقعا معذرت، فک میکنم این چیزی که میگم دغدغه همه تون باشه، ما نیاز داریم به گزینه حذف تاپیک چون در هفته فقط سه روز میتونیم به نی نی یار بگیم حذف کنن تاپیکمونو اونم اگه جواب بدن و حذف کنن تاپیک رو، و خب گزینه حذف تاپیک با محدودیت که به ضرر خوده نی نی سایتم نشه و هم برای ما خوب باشه به نفع همست به نظرم، همگی بیان تو این تاپیکی گذاشتم و پیام بذارید تا حداقل پونصد تا هفتصدتا صفحه بشه تا بشه جز پر بازدید ترین تا این تاپیک دیده بشه توسط مسئولان نی نی سایت تا ببینن این همه آدم اینو میخوان و برای دوستاتونم بفرستین و دوستاتونم دعوت به این تاپیک کنین و نی نی یار هم تگ کنید، و همینطور میتونیم همه تاپیکامونو بزنیم گزینه حذف تاپیک تا اگه همه تاپیکا این شد این کارو کردن، با تشکر از همه ی شما عزیزان.❤🌹💕💐💝

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=18032701&slug=گزینه-حذف-تاپیک-واقعا-لازمه-کسایی-که-موافقن-بیان

اگه لینک نمیاره رو لینک نگه دارید روی گزینه سرچ بزنید تاپیک براتون میاد و یا اگه نتونستین بیاین تو حساب کاربری من آخرین تاپیک.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتفاقاامیدوارباش

روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش! (به مادرم بگوییددیگرپسرندارد😭😭😭)مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش