2777
2789

بله اونا یه زمان های اجازه دارن بیان زمین و ب خانوادشون سر بزنن

اگه چیزی گفتم که حس کردی بهت برخورده بدون متوجه منظور من نشدی من مسئول کج فهمی تو نیستم.اگه مخالف نظرمم هستی لطفا ریپلای نزن جواب نمیدم.من اینجا هستم که طبق تجربیات شخصی خودم نظرمو بگم که شاید بدرد کسی خورد. دنبال دعوا نباشید اینجوری قشنگتره🌱😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روح مشرف میشه بر دنیا

مثل خورشید

البته روح با بدن برزخی میتونه بیاد دنیا و مشاهداتی داشته باشه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

البته اونها کامل به اون معنای واقعی نمردن فقط یجورایی روحشون برای یمدت آزاد شده تا یچیزایی ببینه

در مورد افراد فوت شده میگن پنجشنبه و جمعه روحشون آزاده ممکنه

مثلا اگه خدا بهشون اجازه بده میتونن به خونشون سر بزنن

تو خواب افراد مختلف برن و حتی بعضیاشون مأمور حفاظت از اشخاص میشن تا موقع مرگ ولی اینکه هرحال دلشون بخواد انجام بدن و هرزمان نه این اجازه رو ندارن