2777
2789
۲۰

نگران نباش ،بچه ی منم همینطوره الان ی هفته اس کم حرکت شده ، باید قشنگ دراز بکشم تمرکز کنم تا حرکت هاشو تشخیص بدم ،چون آروم میزنه ،ولی قبل اون واضح بود حتی موقع راه رفتن و خوابیدن و نشستن قشنگ مشخص بود 😆فک کنم عین خودم تنبل شده ،همش میخوابع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وسواس گرفتم همش استرس دارم شکمت بزرگ شده؟

آره بزرگ شده 😄چون حاملگی دوممه شکم زودتر بزرگ میشه ،حامللگی‌اولم تا هفت ماه خبری از شکم نبود

۲۰

بچت جنسیتش چیه؟اخه دختر خیلی تنبله کپ تکون میخوره مادرشم تنبل میشه ولی پسر خیلی تکون میخوره

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
مال من از هفته ۱۵ تکون میخوره لگد میزنه ولی از صبح ارومه بچمم دختره

جانم نی نی منم دخمله

آدمارو از روی ظاهر قضاوت نکنید! نصف اینایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
۲۰

کاملا عادیع

واسه منم هفته 20دو روز تکون نخورد کلی گریه کردم  روز سوم میخواستم. برم سونو تکون خورد

اولاش حرکتاش مداوم نیست.

تا هفته24 عادیه

ولی اگه خیلی نگرانی  برو بیمارستان صدا قلب خوشگلشو گوش کن خیالت راحت شه

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

عزیزم نگران نباش ...تکون خوردنش زیاد مهم نیس ...الان منم هفته ی آخرم استرسم زیاده واسه حرکاتش ..ولی بیشتر سمت چپ میخابم ..همون چن تا ضربه ی کوچیکم خودش کلیه ..واسه اینکه خیالت راحت بشه یه چیز شیرین بخور ...سمتوچپ بخاب ببین چیکارت میکنه 😁😁

بچه ها برای پهلو به پهلو شدن حتما باید بشینیم بهداشت گفت این کارو بکن هروقت خواستی به پهلوی دیگت بخوابی 

آدمارو از روی ظاهر قضاوت نکنید! نصف اینایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

عزیزم نگران نباش ...تکون خوردنش زیاد مهم نیس ...الان منم هفته ی آخرم استرسم زیاده واسه حرکاتش ..ولی بیشتر سمت چپ میخابم ..همون چن تا ضربه ی کوچیکم خودش کلیه ..واسه اینکه خیالت راحت بشه یه چیز شیرین بخور ...سمتوچپ بخاب ببین چیکارت میکنه 😁😁

بچت جنسیتش چیه؟اخه دختر خیلی تنبله کپ تکون میخوره مادرشم تنبل میشه ولی پسر خیلی تکون میخوره

دختر والا خیلی تکون میخورد امروز جمعه اس استراحت میکنه ولی الان ناهار خوردم تکون خورد