2777
2789

خب بعضی وقتا تکون نمیخوره خوابه... گناه داره طفلک... من شوه یه روز و نیم تکون نخورده ولی میدونستم حالش خوبه🙂

خوابه شاید

اما کاکائو و چای و قهوه  و اینا باعث میشه بیشتر تکون بخوره. چیزایی رو هم که دوس داره میخوری تکون میخوره☺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هفته بیستم اما زیاد تکوناشو احساس نمیکنم بچه اولمه نگرانم نمیدونم باید تکوناش چقدر در روز باشه

آدمارو از روی ظاهر قضاوت نکنید! نصف اینایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

می‌دونی من از هفته ی ۱۹تا بیست و یک خیلی حرکت می‌کرد ،یعنی با خودم می‌گفتم این خواب نداره ،هفتع ی ۲۲ک شدم تا الان ک هفته ۲۲و پنج روزم حرکتش خیلی کمتر شده ،فکر کنم طبیعیه ...

منم هفته بیستم اما زیاد تکوناشو احساس نمیکنم بچه اولمه نگرانم نمیدونم باید تکوناش چقدر در روز باشه

عب نداره بچه اول طبیعیه البته مال منم بچه اولمه هفته بیستم اما از ۱۶ هفتگی تو دلم فوتبال بازی میکنه. 

بارداری اول آدم متوجه نمیشه ،منم تو بارداری اول عین شما بودم ،خرکتش الان مهم نیست عزیزم ، مهم هفته های بالاتره 

عب نداره بچه اول طبیعیه البته مال منم بچه اولمه هفته بیستم اما از ۱۶ هفتگی تو دلم فوتبال بازی میکنه. ...

جالبه میگن به پهلو چپ بخواب حرکاتشو حس کنی ولی من به پهلو راست دقت کردم بیشتر تکون میخوره

آدمارو از روی ظاهر قضاوت نکنید! نصف اینایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
خب بعضی وقتا تکون نمیخوره خوابه... گناه داره طفلک... من شوه یه روز و نیم تکون نخورده ولی میدونستم حا ...

وحدانن تا بعد چند وقت نسکافه خوردم ب ذرع ایقد حرکت کرد ک نگو ،فکز کنم با ذوق زده شد یا ک خوشش نیومد 😂آخه من قبل بارداری عشق نسکافه بودم ..دیگ‌ فهمیدم باردارم قط کردم

مال من از هفته ۱۵ تکون میخوره لگد میزنه ولی از صبح ارومه بچمم دختره